31/7-09

Bion igår va verkligen bra! =) det va mycket kärlek och humor i harry potter! vilket jag gillade med filmen!! haha så helt klart värdig att se!!

Idag har jag och älskling tagit det lungt på morgonkvisten!<3

Har försökt få tag i min vän Anna som ville ses ikvälL! det är ju Älmast natta ikväll men det är så svårt att ta sig dit och hem! men vi får se=)

Har precis varit i Uppsala med killen! har köpte sig en svets och grejer till raly bilen! och igår när vi va på bio med Johanna hade hon den finaste klänningen på sig=) så jag gick in på VILA bara för att kolla om den ens fanns kvar, och de gjorde den!=)



sen åkte vi till ICA och hämtade ut min nya kamera! den funkade riktigt bra!=D
det va ju inte den finaste bästa kaeran men den får låv att funka så länge!!

Anna ringde mig när vi va på väg in till Uppsala och ville verkligen hitta på något, skulle vara jätte kul!!!! och grattis bästa du! som äntligen kan flytta in inom en vecka!!!! <3<3<3<3


30/7-09

förlåt för dålig uppdatering!

Igår gick jag upp kl 8 och cyklade en 5 km på träningscykeln och tog sedan en dusch, väckte min anton och sen åt vi frukost! Gick sedan ner till konsum och blev upphämtad av Eva och Göran för att åka ut med båten=) de va helt underbart!! Johanna och Adde kom senare med Addes båt! hade en toppen dag! slutade den med mat hemma hos svärföreldrarna och en titt på Kenny begins! haha sakna då min fina vän frican!!!! <3<3<3<3








Idag gjorde vi samma igen upp.cykla,dusch,väckte anton,åt frukost, åkte kl 9 och drog ut på havet! de va inge vidare väder mehn sen åt två tiden sprack det upp och blev toppen väder där ute!! =D Även idag så kom Johanna ich Adde efter med båten=)

Ikväll ska jag Anton och Johanna in på bio och se HarryPotter och halvblodsprinsen! =) hoppas den är bra!

Helgen har jag inga direkta planer för, eller lördag så ska jag och anton på middag hos hans föreldrar med min mamma och pappa! tok mys ju! =) och frican skickade nyss och skulle ha kfäftskiva!TYPISKT! att de va just nu på lördag!

Sista helgen på semestern nu! phua! så på måndag blir de jobb! men de ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla kollegor och barn!!!!=)

den 28/7 hade jag hela 64 besökare!(rekord för mig) haha  jätte kul verkligen att så många hittat hit! hoppas ni gillar bloggen!=)

Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning för en mysig kväll med bio med två stycken som står mig nära hjärtat!=)

<3

28/7-09

som sagt så pajjade min kamera i helgen! så sämst! så jag har precis beställt en ny från netonnet , verkligen ingen fancy men den kommer duga i krig!  

den heter Samsung ES15, hittade tyvär ingen bild på den men kommer få den inom en vecka så lägger upp bilder på den när jag fått den! hopppppas den är bra tills jag blitt lite rikare så har har råd att köpa en bättre!haha

idag på dagen hjälpte vi antons pappa med att fälla träd, noh ta undar alla kvistar så får vi veden! bra deal! =) men tungt va de!

Nu ska jag och älskling åka till min mamma och pappa och äta strömming! hur gott som helst!

XOXO

28/7-09 rekomenderar!

har nu tagigt en lång härlig dusch!! och rengjorde ansiktet ordentligt med cliniques tre stegs rengöring! något jag verkligen rekomenderar!! avsluta med deras anti blemmish om man har porer i "t zonen" har använt den produkten i ca 2 vekor och porerna har banne mig halverats!=)
 

28/7-09

vaknade inte förrän strax innan elva idag! sköönt=) började dagen med en tur på tränings cykeln och har nu gjort mig en riktigt god smootie med hallon blåbär och banan!
och ska sen hoppa in i en dush!so far so god!=)



PUSS

Lite ögongodis.





Snart,snart ska vi flytta..ser fram emot de väldigt mycket!! de ska bli så härligtmed eget hus<3

27/7-09

Lördag
25/7-09

Jag och killen blev upphämtade av Marre och Pelle vid konsum, vi skulle till Johan uddens föreldrar i knutby där han och sandra hade kräfsskiva! =) vi vntade ett tag på thomp och linda sen fick vi äntligen börja äta=) de va verkligen såå gott! Johan och sandra fixade jätte fins med tält och massa gott till kräftorna! vi satt där bra länge och festade! haha riktigt KUL! sen kom Mange och hans nya flamma=) Sara sen gick vi allesammans ner till knutbyparken och stannade där hela natten!=) hade en sån sjuukt KUL kväll!! jag skrattade så jag fick ont i hela kroppen verkligen!! nej men allvaligt har jag inte haft SÅ kul åp länge! tack för den grymmy kvällen!! =)
MEN hade varit jätte duktig och ladda kameran, och så bara la den av på kvällen=( hann inte ta några bilder me den! men tog dessa med mob men ska sno Lindas bilder sen =)

Kvällens, piratthights och ett långt linne från hm med nitar! me like!










Igår blev vi bjudna på middag hos antons föräldrar, och deras bästa kompisar Brodins!=) träffade Fredriks nya tjej sara, jätte trevlig verkligen! vi fick jätte god grillad mat med färskpotats! sen gjorde Joel en grymm (leila) efterrätt, de va nån citron tårta med hallon mousse på !helt gott!!

Idag har jag och mannen min haft en sån där jätte städ dag kul? svar nej! haha men nu är de gjort och de är så rent som det kan bli!! känns så härligt efteråt!!

Ska försöka skärpa till mig med uppdatering=)

25/7-09

igår va jag och killen inne i Uppsala och KÖPTE VÅRAN SOFFA! =D såå fin!! har tyvär ingen bild men den är från EM möbler och heter Lasvegas..
Va hos mamma och pappa igår kväll och fick jätte god italiensk kycklingsås och hemmagjord pasta! kan de bli bättre?

Ikväll ska jag oh Anton till Johan udden i knutby och äta kräftor med massa roliga människor! ska bli toppen kul verkligen! and me love kräftor! =) lägger upp bilder senare..

och idag gifter sig Lottas<3  bror och tjej! hoppas ni får helt underbar dag/kvälL!! Grattis mia och conny! hoppas vädret spricker upp väldans snart!!

fick mitt lönebesked igår.... jag säger bara att nästa gång jag brutit något ska jag banne mig jobba ändå! men får ju inga pengar alls när man är hemma och är sjukskriven, så dåligt för man kan ju verkligen inte jobba!! och försäkringskassan kommer ju ta 100 år med att betala ut pengarna till detta...säkert till jul haha men har några som är skyldig mig lite pengar så de är ju tur i oturen nu! =)


PUSS

23/7-09

Idag bestämde jag och anton oss för att åka in till stan och gå några ärenden! =)
Anton skulle köpa massa saker till rallybilen och så kolla vi på en soffa som vi verkligen gillar!=D den finns på EM möbler och vi har bestämt oss för att vi vill ha den!! och så TILL SLUT fick jag gå på ikea!wiihoo!! hade med mig en ickeglad pojkvän för han verkligen hatar att gå där!haha hur kan man göra de!? vi hittade massa fina nya glas och små grejer till huset! me like!

MJÖD Ölglas


Hittade nyss en jätte härlig sida på ntenet, inredning.. ganska "lantlig" stil
besök:

http://www.deargento.com/

Gillade specillt den här!Antons kusiner har även denna och har alltid gillat den, kanske ska beställa en=)
 - Dubbelhand



Antons rallyfilm, har ville att jag skulle lägga upp den,se och njut! ;)


Sitter och kollar olika inredningssidor och hittade en riktigt rolig!=)

http://www.kitsch.se/

Dom har allt från disktrasor,till spel, lampor, leksaker, dammvippor, de gamla hederliga hamburge och lärr telefonerna=) haha
,kolla in rolig sida!


Sov gott <3

22/7-09

Idag vaknade jag och anton tidigt och blev hämtade av hans mamma och papap eva och göran så åkte vi ut till Herräng där de har sin båt..vi tog en lång och härlig båttur hela dagen, vi gick även iland på några klippor och grilla och åt hemma gjord potatissallad till! verkligen jätte gott! älskar verkligen att åka båt så där och vara ute på havet!!! jag har alltså haft en SJUKT BRA DAG!!=)


anton i Ekon(uppsala) 2008


Anna min kära vän! hopppas du får en toppen resa till Prag! ses när du kommer hem!!<3


Min och min killes nya favvolåt! såå värd att lyssna på men måste lyssnas hela för den är bäst i mitten=) ;)


DANCE FOREVER MY ONLY ONE<3


Hoppas ni alla mår toppen!
Pusselipuss

21/7-09

Vilken dålig uppdatering! man har för sig så mycket nu på sommaren om dagarna=)

Fredag 17/7

Jag och Anna va bjudna till Nathalie på födelsedagsklas=)
så jag åkte till Anna och förfestade och sen tog vi bussen in till Uppsala=)
De va jäte mysigt hemma hos natta, vilken fiin lägenhet!! hon bodde med två kompisar ännu en nathalie och maria!
sen åkte vi in och gick ut på BJ ! hade verkligen en så sjukt kul kväll med Anna!! som alltid hjärtat!! den kvällen måste vi ta i repris!!hahaha<3


  

Lördag 18/7

Vaknade och va fasen fortfarande full...haha dålig toppen kvälL!!
Jag och min Älskling skulle ut och åka båt med antons mamma, pappa och bror, och även farbror,josse robert ella och isak!
det va såå underbart att komma ut på havet!!! OH va jag älskar att vara där! de va jätte skönt i vattnet! 20 grader!
Och på kvällen skulle Jag Elin och lotta till Marie, men jag kom hem så sent kl va typ halv åtta och hade inte ens hunnit dusha eller ätit så de blöev en hemma kväll med min man istället! Hoppas ni hade kul tjejer!


Måndag 20/7

Hade en lugn dag och jag och min kille visste inte riktigt vad vi skulle hitta på=)
¨så vi tog fram fläskfilé ur frysen och åkte och köpte paprikor,champinjoner, majskolvar mm och åkte till antons mamma och pappa och bjöd dom på grilat! =D det va såå himla gott verkligen!

sen ringde Pelle och undrade om vi ville gå på bio med han och Marre =) vi tänkte se Harrypotter men bion va redan full så vi bestämde oss för att se baksmällan!
VÄRLDENS ROLIGASTE FILM! haha shit jag garvade så jag grät flera gånger! har ni inte sett den så är det ett MÅSTE!!

 


fick se trailern för twhilight 2 också!! OH va den verkade bra! Bokat att se den i höst då tjjer!? =)

 


idag 21/7


Jag och min underbara vän Frican bestämde oss för att åka in till Uppsala! även fast ingen av oss har så speciellt mycket pengar haha och nu har vi inga alls!haha
hade en toppen dag på stan med min vän! och vi gick och åt kina!! SUSHI! ;) men åt mest kina faktiskt!
tack mitt hjärta för denna tok bra dag!!!!!<3<3<3
Lite shopping från dagen=)




lila tunika från veromoda 199kr


hårband med guldblommor, 19kr och kofta 199kr från ginatricot


Shorts 99 kr newyorker


Linne med nitar från hm 129kr


Fråmn newyorker 49kr


Hade så bra! Pusselipuss!

17/7-09

Nu har vi precis kommit hem från antons mormor Kerstin, vi va där och fick god fika och hjälpte henne med en stupränna! mycket trevligt!!!

Ikväll ska jag och Anna åka in till Nathalie och fira henne för hon fyller år idag!!! Grattttis vännen!! ska bli jätte kul och träffa henne har nog inte sett henne sen studenten!

de va allt så länge vi hörs senare!

PUSS

16/7-09

Ons Soheilalajnen  Lottalajnen  Annalajnen  Elinlajnen Mickanlajnen Åkte till Ålandlajnen!
Jag och sollan, lotta, elin och Anna bestämmde oss för att åka till Åland och bada över dagen! =)
Möttes upp vid konsum och inväntade buss! MEN vi fick inte plats på bussen så Anna körde till Grisslehamn, där vi stannades av vörldens bil kö! och när va äntligen kom fram möttes vi av världens kö till färjan! =O så vi kom inte med färjan heller! Så vi åkte till Fjällbostrand som ligger väldigt nära och la oss på klipporna och sola hela dagen! Anna och Elin badade faktiskt! starkt jobbat av tjejerna eftersom de bara va närmare 15 grader i vattnet! =D
Vi gjorde senare ett försök att komma med färjan! =) oh de gick!! =D vi satte oss uppe på soldäck oh sola och drack cider! helt UNDERBART! som Lotta brukar säga - DET VAR LIVET PÅ EN PINNE!!

Gick ner till taxfreen på vägen hem oh hadlande "bara" clinique rengöring =D har provat den idag och det va riktigt bra faktiskt!! ska man köpa de så ska man köpa de på tex texfree såå mycket billigare!! 
resan slutade med att Elin och Anna hängde med mig hem och vi skulle fortsätta dricka MEN vi blev så sjukt trötta efter ett tag så vi gick och sov! haha men GUU vilken härlig dag tjejerna!! de gör vi om!!! tack för en toppen dag<3<3<3<3
men vi lärde oss iaf något av denna dag! men ska ALLTID BOKA!! hahah


Idag Tors!
jag anna och elin vaknade och det va sjukt varmt eftersom fönstrena va stängda i natt pga alla VIDRIGA myggor vi har här! iaf så va det ungefär 28 grader i lägenheten! phua!
Jag och Elin gick ner på konsum nu på eftermiddagen och köpte god mat! och sen kom Bluttan och anton har kommit hem från Skara sommarland så vi åt: pasta med sås som innehåll paprika champinjoner salami soltorkade tomater och cremé fraich och det va såå GOTT! sen avslutade vi kvällen med en pannacotta med bärsås !MUMMA!! Tok mys kväll med massa prat!! tac för ännu en toppen kväll!!<3<3<3<3

Hoppas killen kommer hem snart har inte riktigt hunnit kramats med han än!! me love him<3

Lägger upp bilder senare!

Puss och godnatt!


 


14/7-09

Hade en toppen kväll i lördags verkligen!!
Först mötte jag Frican vid konsum så handlande vi mat, det blev pesto pasta med parmaskinka och sallad!verkligen hur gott som helst! Elin kom precis till maten så åt vi alla tre! efter ett tag kom Anna också=) vi bpörjade dricka lite och prata Anna och Elin hade bestämt att dom skullle på frst i stan hos gamla klasskompisar till Elin! jag och Frican täänkte ha en lugn hemma kväll men deet ändrades gamnska snabbt=D vi började köra ett drickspel som är grymmt kul och hade lite bråttom!=)
men vi skyndade oss till bussen sen och åkte in! väl inne i Uppsala tog vi en taxi och åkte dit! det va verkligen en Skiiit kul kväll!!! tack elin för  du övertalade oss!!!=) kvällen slutade med att någon sa att kl va halv 4 på morgonen och vi tyckte att de va dags att åka hem!haha tog tyvär inga bilder på festen=)












I söndags va jag sjukt bakfull så jag låg i sänger hela kvällen och dagen ungefär! haha

Igår va jag med mamma och pappa, vi åkte och handlade lite och åt god mat!=)

Imorrn ska förmodligen tjejerna till åland! SÅ KUL!!! uppdaterar imorrn!!

PUSS<3

11/7-09

9/7-09

Jag och anna va hos elin igår och hade en jätte mysig dag! vi gick ner och brännde lite pengar i city där,=)
sen gick vi hem till Elin igen och hade köpt en massa frukt! och kollade på twighlight, världens bästa film nu enligt miG! den måste ni bara se!! tack elin för vi fick komma och leka! tack för goda maten och frukten!<3



Gjode fynd i Nortälje, köpte ett par svarta tygskor, ett par svarta shorts, thights, en lila skål som är samma som mina muggar=) och så köpte jag desperate housewhifes se 1 !!ME LIKE!









10/7-09

Det va en lugn dag igår!
Började kolla på desperate housewhives igår, sen kom mannen hem och vi tog oss en tripp till Thuns =)
anton köpte ett par jätte fina grön,vita fredperry skor och en tishirt och även ett linne!
jag köpte en lila klänning och ett par leggins och en mascara! och lite små plock=) träffade min kära vän frican i kassan på thuns också! oh va jag saknar!! men vi ses ikväll darling!!! <3och träffade på Elsa i affären också! kul att träffa tjejerna! va 100 år sen nu känns de som! saknar er!
sen åkte vi hem till antons mamma och papap och åt jätte god mat! Pasta med lax! mums!




leggins med hål i men dom syntes inte=)

11/7-09

Har precis rakat av killen håret igen=) han passar grymmt i de!

ikväll ska några brudar komma hit och ta de lungt och dricka vin och spela spel och bara ha as kul!
uppdaterar senare me bilder!
anton ska på klassträff med alla hockey grabbsen ikväll! hoppas dom får en grymm kvälL!





Kan du inte förstå hur mycket jag saknar dig!?!? men vet inte va jag ska göra för de verkar som de inte spelar någon roll för dig ändå...



Satt och kollade runt på internet och hittade två fina skor=) dom har väldigt lite skor och väldigt höga men fiina skor=)  http://skotrend.se/

Elise Ryanklänningar från nelly.com, skulle blir glad om man öppnade graderoben och hittade dessa en dag=)


Contrast Pencil Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM One Shoulder Tulip Dress SEK 549, Elise Ryan - NELLY.COM


PUSS






9/7-09

Oh vilket sämst väder!! vart tog solen vägen!?

Anna va här helt kvällen igår och vi gick ut och gick, men inte långt för de va så äckligt mycket myggor!! U!! en satt va hela kvällen och bara pratade om massa kul!! så himla bra hon är! <3
hösten 2008

Vaknade i morse av min underbara karl av massa pussar=) kan de bli bättre!? Oh vad jag älskar honom över allt annat!!!!<3

midsommar 2009

Väntar på att Anna ska ringa mig, för hon ska plocka upp mig så ska vi åka till Nortälje till ELIIIN!! =D Jätte kul verkligen!!!

nyår 2008-2009

Helgen blir ganska lugn tror jag, vet att det är parken på fredag(imorrn) men det är torleifs =D och de ska regna så vet inte om de finns nått interesse att åka dit?
Annars på Lördag tänkte jag kolla med babesen om dom vill komma hit oh bara dricka massa vin och spela spel och ha SKITKUL!? vet två iaf som kommer har inte ens hört med alla!haha men ska göra de=)

På måndag åker Anton till Skarasommarland med alla grabbarna! oh va kul för han! men trååkigt för MIG! =D men ring om ni vill hitta på nått!!!

Var med om en sån kontig sak igår.....kan bara inte släppa de... det va en människá som började prata med mig som jag kände när jag va mindre...han frågade så konstiga saker som bara inte GÅR att släppa...tyckte det va väldigt FEL och man gör bara inte så..så slut med det!...

Prata me min Älsklig idag! oh vad jag SAKNAR DIG!!! ses imorrn på thuns=) och på lördag!!<3<3<3<3
halloween 2008

Hoppas ni får en toppen dag!!
STOR PUSS

8/7-09

Mickan mitt i ovädret! =)


Oj vilken dålig uppdatering! =)

Söndag 5/7-09
Min syster fyllde år, så vi åkte dit och fikade !=)

7/7-09
Mamma ringde mig igår morse och frågade om jag ville följa med dom till Stockholm och titta på ett museum=) Titanic museumet! det var faktiskt väldigt häftigT! Va hemst det måste vart att åka den båtren, det fanns massa saker som dom har hittar bla små barn skor! fy så hemskt!

sen gick vi och åt och kollade i några affärer men hade ju pappa med haha det är det västa han vet! så mamma och jag bestämde att åka in och bara shoppa någon dag! som va alltid gjorde när jag va mindra och då hade man alltid bästa kompisen me! minnen minnen!=)

Köpte världens finaste te koppar !! OH blev kär så fort jag såg dom!!!köpte två st ljuslila, dom rymmer nog mer är 1/2liter, köptes på en toppen affär som hette Mathilde och låg i PK håset på undervåningen! måste kollas in om ni är där=)


Idag hittils har det varit en lugn dag med ruggigt dåligt väder, så jag har bara städat idag! bra av mig! =)

anna kommer nog hit senare! OH va länge sen de känns! har saknat henne såå!!!<3

Tänk vad konstigt att något som har vatrit såå nära kan kännas såå långt bort.. riktigt tråkigt.. hejsvejs!


4/7-09

Förlåt för dålig uppdatering men internet har inte funkat!

Va en helt grym kväll igår! vi var uppe hos Josse och Robert och åt och drack=) med johanna joel och ella å isak! Jätte kul kväll!!! nästa gång står v för, då blir de kräftskiva ala ohlsson! ! tack för en grymm kvälL!!

kvällens blev brun tunika från giatricot med vita leggins.


Ikväll blir de nog lungt, vi får se... jag är ju hundvakt åt tre härliga hundar denna helg så de är svårt att åka bort men vi får se jag ska ringa lotta<3 snart och kolla! ringde nyss och de blir varken ikväll eller göteborg.... men vi bestämde att vi som vill åka på resan ska hitta på något annat kul dessa dagar istället!!! <3

men nu ska vi gå upp till Josse och robert med hundarna för barnen ville träffa dom=)

Ha en bra dag!! Pusselipuss<3



 


1/7-09

Äntligen Juli=) nu är det inte långt kvar till Göteborg!=)

Hade en toppen kväll hemma hos Johanna igår, åt jätte god sushi från Dragons deli! dom har jätte fräch god suchi! och vi bara satt och prata hela kvällen! tack för den goda efterrätten raring!! och vi kollade på resa till Thailand =D vi pratade om att åka massa släkt dit kanske i vår eller nästa höst! Oh va KUL och UNDERBART det skulle vara!!

Blev glad idag när min vän Elin ringde!! va länge sen jag träffade henne nu men på lördag äntligen ska jag få träffa henne!<3

 

Ser fram emot den här helgen!!!

Först på fredag ska vi hem till Josse och Robert med Johanna och grilla! det ska verkligen bli jätte kul!! dom är himla toppen!!!

sen på lördag ska alla tjejer träffas hemma hos lotta på lördag och planera resan till Göteborg!! =) och kanske dricka lite viin!=) Känns som evigheter sen alla tjerna träffades nu!! ska bli toppen och få träffa dom alla<3<3<3<3<3

Och tänk nu är det bara några veckor kvar till Göteborgresan!!! wiihooo!!! =) att få vara med sina favoriter i flera dagar och bara prata, festa, äta, bada, sola! hur mycket bättre kan de bli!?!?

Har suttit i telafon massa på morgonen och pratat med trygghansa bla, och registrerat att sjukskrivningen förlängdes, och ska få lite pengar för alla läkarbesök vilken känns bra, men som sagt så väntar jag på sjuklön från försäkringskassan också! och vad man hört så brukar ju de ta ett himla tag!! OHH!!! så de kommer bli en fattig sommar =/

Antons ksin Johanna hade jätte fina tallrikar och kuddar i soffan som är från himla, vi ska dit nu i sommar och spendera lite=)
så jag sitter nu och kollar på deras hemsida, som visar deras alla söta tallrikar,glas,gardiner mm kolla in deras sortiment på hemsidan

http://www.himla.se/sindex.html

   

Och SYND att det blev sushi kvar sen igår som jag bara mååste äta upp idag ! SYND! haha

PUSSSSSSSSSS

RSS 2.0