Torsdag

Jag hade en sååå sjuk bra kväll igår med mina fina kollegor!!! Det blev framfickan med underbara drinkar!!
Asså Bengt i got to loveyoou!! HAHAHA så där stört kul har jag inte haft på ett bra tag!!! Herregud vad vi skrattade!!!!!! skrattar fort!!! Hahha ses sen förjäkla slitna på jobbet!!!!

Sitter på bussen och mår riktigt bra faktiskt!!!! Super skönt!!!:)))

Idag händer det nog inte så mycket för jag kommer nog inte va så stark i själen ikväll!

Tack finaste kollegorna för en sjukt bra kväll! Fan vad bra ni är !!!!!




Onsdag

Sitter på bussen på väg till jobbet... Trodde jag va ledig idag men icke ! :) de får bli naglar någon dag nästa vecka istället!! Har depends lösnaglar och dom du kar lika bra!!:)) omöjligt att ha fina naglar i butik! Dom går av nå fruktansvärt! :))

Jannice du är så gullig som kommenterar!!! Parfymen köpte jag på parferiL i stper och den kostade bara 450 typ :)) för 100ml så de va ju bra!

Ikväll blir det vin med tjejerna från jobbet!!!! Myyys!!! Världens finaste kollegor man har!!!!!

Ha en super bra dag!!!!


Tisdag

Tittade såklart på fotbollen igår... Har inte mycket att säga om den.. Vi förlorade men med det spelet så kan inte mycket annat hänt! Sop spel!!!
Nu måste vi vinna på fre... Hoppas hoppas!!!

Jobbar till 17 idag och ledig imorrn!!!! :) då förhoppningsvis blir de att göra nya naglar hos Beckis!!! Och sen imorrn kväll blir de fotboll med finaste tjejerna på jobbet!!! :)))

Snart midsommar 2 veckor kvar! Herregud!!!! Va fort tiden gått!! Närmare till sem!!!! Hihi de ska bli så skönt!!!!

Ha en super bra dag!!!! Pusssss

Köpte denna underbara parfym igår från Marc jacobs ! Helt underbar!!


Lördag

Länge sen jag gjorde ett inlägg nu!! Har haft så mycket för mig... Jobb, jobb, jobb, slitit ut mig totalt, har inte sovit ordentligt på 3 veckor, vaknat i näsblod och bara varit allmänt förstörd!! Men en weekend i München som fick en att må på topp !!!! Åh vilken stad!!!! Jag älskar München!!! Vill bara tillbaka.... :)) kan leva på denna resa ett bra tag nu..:)

Hade en toppen tripp till München men min helt fantaktiska vän Fredrica !!! Vi bodde hos Mickis och hade det för himla bra !!!! Förstår Mickis att hon lever där! Å vilken stad!!! På alla sätt och vis!!! Vill åka tillbaka i sommar !!!:))

Snart är det semester !!!! Jag behöver det mer än någonsin verkligen... Håller ut och räknar ner dagarna! Den börjar v 28 så inte så länge kvar nu!


Nu till ett underbart jobb med Bengt idag !!!! Hon är jäkligt bra att ha i vardagen!!

Ha en underbar regnig dag! Tänk positivt! Regn är hel mysigt !! Man får sitta inne med gott samvete och äta och kolla på film!! Njut av regnet :)

Pussss


RSS 2.0