.

.


.

.


.

.


.

.


.

.


Wg!

Min Frik hämta mig efter jobbet idag så åkte vi hem till dom där Cajz och pg va! Åh vs mysigt att bara hänga lite med några som är några av dom bästa delarna som håller ihop en! Bara thenoise som fattades!! Ni är världsbäst <3






..


Veronica maggio - mitt hjärta blöder

sov gott..
<3
Mickan


Inkommande varor...

.


.

.


.

.


.

.


.

.


Bästa

Myyys me bästa Frican!!!!! <3


..

Fixar håret till nyår :) shnygg!


Igår

Helt underbar tisdag! Va hos Hanna och Malin! Dom hade gjort jätte god mat och bästa efterrätten! Helt fantastisk kväll!! En dos av er en kväll och man mår så jääkla bra!!!!! Skrattar fort!! Haha ni får det att vara värt att sova fyra timmar och gå upp bakis till jobbet! Ni är bäst! <3


Tis


Dålig uppdatering idag..

Sov 1 timme i natt för de va storm och åkte 5.45 bussen till jobbet för att starta igång rean fy fan va trött jag är.. Har sovit sen jag kom hem och ska fortsätta med det nu!

Sov gott <3

Lever nu mer i min onepiece!



Min pepparkaka<3

Min absoluta favorit kille <3


LONDON!

En weekend med mamma till London i mars, mamma pappa ni är bäääst <3


God jul <3

Onepiece!!! Yey!!


Brända mandlar <3

3 dl florsocker
1/2 dl vatten
1 påse mandlar

Blanda i stekpanna och rör tills sockret klumpar sig! Tack Eva för receptet <3


Blå Vit Svart


Carlings, bästa skylten!


Torsdag!

Jobbat med Bengan och flisan idag! Heeelt underbart!! Bara imorrn kvar sen ledig i två dagar! Såå skönt! Mysigt med jul! Länktar faktiskt!:)

Idag tog jag och mamma en lunch på stan! Hon bjöd på lunch på Onico bara äldkar deras plocksallad! Finaste mamma <3


Julklappar check!

Lång dag!!

Gick upp tidigt för att gå till lillgärdet och träffa gamla kollegor idag! Såå mysigt att träffa dom!!! Saknar er redan!!

Sen in till stan, hann tyvärr inte göra naglar så de kanske får bli lös naglar till nyår :)

Träffade min frik<3 Handlade sista julklapparna nu har bara en kvar sååå skönt!!! :) vi tog även en 14 bitars Såå grym sushi dom har på Woken helt sjukt!! Bara en mys dag med många skratt!! Tack för att du är du <3

Perfekta julklappen från leklust ?!?!?



Gränby centrum


Gränby centrum


MIN !!

Pieces zalie leatherbag 1195:-


Tis mys <3


Tisdag..

Å herreguu va mycket man hunnit med idag!! Skönt!! Va en hel del på jobbet så va tvungen att vara kvar ett tag men sitter nu äntligen på bussen hem!! Imorrn ska jag vara ledig!!!!!! Åh va skönt!!! Men fullspäckat schema som alltid ändå!!

Min saknade och underbara vän Eva skrev och fråga om jag ville komma förbi och säga hej på lillgärdet imorrn!! Klaasrt jag ska göra de nu när jag äntligen är ledig! Åh va kul jag länktar efter det stället och allt som hörde till!!!! Speciellt fina kollegor!!!

Efter de blir de tripp till Beckis för att fixa naglarna :)

Sen blir det Gränby centrum för sista klapparna och hoppas elfrico <3 är frisk och orkar kanske äta lite sushi?! ;) fast sp sjuk kan man ju inte bli ;)

Idag gjorde jag och Pernilla en Grym lunch på jobbet! Hon ska åka till Indien i 2 v herregu va jag kommer Sankna dig!! Och jo Pernilla vi kommer ses igen planet kommer iiinte att störta! <3


25 Januari

Hoppas ni förstår hur värt det känns att ha en bokad och betald all inklusive resa i Januari till Egypten!! så sjukt härligt det ska bli!


Måndag...

Kan inte påstå att man mår toppen direkt... Tror jag håller på att bli sjuk ! Dame!! Jag har fasen inte tid med sånt! Mår nog bättre imorrn :)

Snart julafton va hände?!? Hinner inte med alls!! Köpte några till julklappar idag iaf så nu är se bara pappsen kvar! Han är ju den svåraste han har fan allt! Haha

Idag fick Frican blom bud lyllo dig!!!! Undra vem de va :)) du är värd varenda jäkla blomma som finns!!!! Meen Jag vill oooockså ha blommor!!

Me nu måste jag sova så jag mår bra imorgon igen!

<3
/Mickan

Åh vad jag saknar min favorit kille <3


Söndag...

Varit och myst hos världens bästa tjej! Bara druckit kaffe och myst hela dagen! Vi kollade även efter nyårsklänningar eftersom jag beställt samma klänning som henne så vill jag hitta ny i veckan! Någon som sett en snygg svart klänning?! Gärna en långklänning!


Även ett trevligt återseende idag :)



Älskar dig <3


Helgen!

Dålig uppdatering, sorry!
Haft en riktigt härlig helg! Jobbade fre och lör och som alltid lika kul att jobba!!:) sen lör kväll så firade vi Micke som fyllde 25!! Jätte kul kväll och man träffade massa som man inte sett på ett tag! Underbart:) kvällen bjöd på många skratt! speciellt kul va de att få träffa min bästa Anna!!! Har haft henne i mitt liv sen vi va småskruttar och vet att hon kommer finnas i mitt liv även när vi ser ut så här! Haha!


.

Skjorta och stickat


.

Object top 469:-
Glitter shorts 199,95:-


.


.


.

Idag kom ääntligen PU skinn funky highwaist ! 370:-


Inspiration...

Veckans omhängning!


.


.


Nyhet!

Så fin top som kom idag!! Kom även i svart med silver paljetter!

Och söta Jonna ställde upp och prova :)


Måste ses i December!


<3

Alla borde kolla på 5an nuu! där visas första filmen från Twilight, de bästa filmerna som gjorts någonsin!


bästa filmerna någonsin.


Baby all i want for Christmas is....

Kära tomten i år önskar jag mig ...


Lucia mys<3

Mysfrukost!


.

De gick ju Inge vidare att lägga upp ett nytt filmklipp från mms från mob!! Jag överträffar mig själv när det gäller teknik alltså! Haha Sov gott<3

SMS-inlägg

Hahaha där kommer en till favorit i samlingen !! Se och njuuuuut!!


Som julafton vaarje dag!

Fick in såå fina varor idag... Igen! Ska slänga upp bilder på dom imorrn! Dagen bjöd även på en omhängning i butiken blev jätte bra! Fixar bilder imorrn bitti :)


Vår söta praktikant Jonna visade så fint upp en ny klänning som kom idag! :) 300:- sjukt fin, den får följa med hem någon dag..


Sommar....

Gick in på Facebook och fina Denise hade lagt upp bilder från i sommras när vi hade grillfest hemma hos oss fick en så sjuk sommar abstinentes ... Tuuuur att man har en resa bokad till Egypten i januari !! ;)) sååå välbehövd!!



Saknar mina vestgirls , ni gör allt lite bättre <3


Godmorgon måndag<3

Idag ska vi ha torgförsäljning i st:per massa fina jätte billiga varor! Perfekt julklappar!




...

Thomas Stenström - Desamma



VILAs nya reklamfilm..


En ledig helg..

Haft en toppen helg!! Igår firade vi av vår egna Lina Carlsson som lämnar oss fom jan! Vi kommer sakna dig! Många skratt bjöd helgen på iaf :))



Men kan ju gott säga att ni är oslagbara på alla sätt och vis!!