29/5-09

soolen skiner himmlen är blå!! ...lalala

kom precis hem från jobbet! VILKET VÄDER!! helt underbart!! vi har stått ute i solen hela dagen!!

Länktar tills imorrn verkligen för då ska jag millan lotta anna soheila och elin hem till Lottagullan och förfesta och dricka ROSÈVIN!! meee like!! sola och bara hade toppen!! och sedan blir de in till staden och möta saga och emma och sedan gå till stockholms nation och fira MARIE!!! GRATTIS!! =D hoppas de kommer bli lika bra som väntat!!
ska bli så kul att träffa alla tjejerna!! <3<3<3<3<3

Snart ska jag börja göra mat! =) vi ska äta taccos ikväll! hur gott som helst verkligen!! och bara mysa med killen!!!! Oh han är bara för bra!<3<3<3<3<3

Jenny hade såå underbart på länsö nu!! de är du värd! och hälsa grattis till karln!=)

PUSSA

28/5-09

hann inte skriva igår så uppdaterar idag=)
Vi hade sommarfest på lillgärdet igår!! och vad va de för väder!?!? SPÖ regn!!! hahah regnet verkligen öste ner!! ucha! men vi sjöng sommarsånger, åt fika och fiska fiskedamm mm ändå!=D det var verkligen jättte trevligt!! har ju toppen kollegor så de löste sig trots allt regn!=) och våra underbara barn och föreldrar! fick massa fina presenter! dom är ju bara för GOA! stort tack!!

Efter sommarfesten tog vi oss nästan hela personlaen förutom Lotta och Kina som var saknade!! till August, chefen bjöd på mat! det var verkligen jätte trevligt!!! men till slutampen slutade jag jennny och star i trött skrattanfall!!! haha jäddrar så vi skrattade!!! jag bjöd lite på mig själv där om man säger så! haha Ni verkligen förgyller ens dagar!! haha <3

Slutade kvällen hos antons föreldrar för Eva fyllde år=) GRATTIS!! som släkten ska fira på lördaag!

PUSS PUSS

26/5-09

Sitter hemma i sägen med datorn nu, mår inte på topp idag har jätte ont i helsen! vågade mig inte ens ut och gå idag!=/ får ta igen de imorrn!=)

hade en toppen kväll igår!! Millan lotta och anna och jag gick ut och gick en långpromenad och paratade massa om sommaren! för vi ska ta en roadtrip till göteborg och ha massa stopp på vägen! HELT UNDERBART!! de slutde med fika hos mig med te och ananas! <3

vilken väder det va idag med!! vi är ju ute hela dagarna så de är helt underbat!! =)

Anton är nere på brandstationen och har kurs för de andra om värmelampor tror jag de heter=) oh snart är de sommarfest på brandkåren! de måste man ju bara gå på!=) de är ett sånt grymmt gäng där nere! haha men man tänker på deras låt , för han är brandman! haha den kommer alltid upp alla brandkvällar när de är någon som sjunger eller spelar!Jessica du förstår vad jag menar! när jonny,mojje och jari sjuger ut! haha



Snart börjar desperet housewhiwes!! oh jag länktar! Hoppas detta avsnitt är grymmt!!!

Tänker på min kära Frican, ringde henne efter jobbet idag och hon lät inte nå vidare pigg och stackaren hade fått magsjuka!=( hoppas verkligen du kryar på dig snart min vän!!!!! <3

Ida lycka till med skolan!!! vet att de är jätte kämpigt på slutet!! men håll ut för snaart är de slut!!!! =D <3


snart kommer killen hem, länktar efter karln!=) tänk va galet att efter mer än 6 år kan man vara lika kär fortfarande! helt underbart!!! finns ingen bättre än anton!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3 inte många har de vi har!

25/5-09

VILKET VÄDER!!!! =) hoppas de fortsätter så här heela sommaren!!!

Sitter och lyssnar på ACDC-you shook me all night long och länktar efter sommaren!!! oh vad härligt att ligga vid havet och bada, sola och hade underbart!! lärktar!! ska ju ha fyra veckor semester i sommar, för första året!!! =D vecka, 28,29,30,31 !! det är något att länkta efter!!!

Hafe en lagom bra dag idag.. tänker på min jobb kompis Jenny som inte mådde allt för bra idag! Hoppas du mår bättre!! jobbar med Eva och Jenny på min avdelning vilka toppen blondies jag har!!=) <3

Väntar på att anna ska komma till mig snart, hon ville komma till mig innan vi Millan och Lotta går ut och går ikväll, skoj för de var väldans länge sen vi träffades några av tjejerna!! svårt att få med elin och saga som bor en bit bort=)

Hade tänkt hämta ut mina kläder från Nelly.com idag men hann inte för anton skulle iväg på nått rallymöte! rackarns! men han låvade mig att vi skulle hämta dom! vilken bäst kille man har! den byter jag gärna inte ut mot nått! He´s a keeper!!<3<3<3

Frican ringde nys och prata massa=) de var länge sen nu , nu måste vi träffas snaar för vi har ju så mycket och prata om !!! saaaknar dig vännen!!!!! <3<33<3<3<3<<3

Men bhade såå underbart i sloen nu!!                   PUSSS


24/5-09

Sov typ 12 timmar i natt! helt undebaaart!!! =) vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag! tänkte kolla med tjejerna om de kanske har lust att ta en fika ikväll! de vore tokmys!! saknar dom!

Saknar dig Frican<3<3<3<3 de va länge sen vi sångs nu hjärtat!!!! =)

Länktar till nästa lördag när vi ska till stockholmsnation och fira Marie!! ska bli jätte kul!! jag soheila millan elin och lotta skulle förfesta innan! KUL! var ju 100 år sen man såg Elin nu så det ser jag verkligen framemot! =)

nu är dagen snart slut=) sittet här med min kära vän millan!! <3 vi bestämde oss för att gå ut och gå, men de slutade med att vi hamnade i länna och gick tillbaka vilket måste vara typ 1,5 mil!! haha ont i benen ska jag säga! men de hände massa roliga saker längs vägen! hahaha för de första såg vi 2 ormar! uuu!! den fösta kastade vi sten på men den va död så de hände inte mycket! men den andra!! haha tog millan en lagom stor sten och kastade på ormen och den gick i två delan !!! haha jag dööör!!!! så ena halvan ringlade iväg och den andra fick ryck och flög omkring i gräset!! hahaha SÅ KUL!!

sen gick vi förbi en brevlåda, oh millan blev nyfiken på vad de stig på! Varning! Ruvning pågår!! hahah vi ´var ju bara tvungna att öppna locket och där fanns massa fågelungar fast dom såg ut som ludna råttor ! uuuh! så här såg dom ut :


TACK millan för en TOPPEN DAG!!!! du är GULD värd!! de finns inte många som du!!!! Du är en SÅN vän!!tack för allllt!!!<3<3<3DU är så snäll mot mig!! evigt tacksam för allt stöd!



Just nu sitter vi och har nästan ätit upp 2 påsar tuggummi! haha dom nya från läkerol:



Millans favorit(hallon lakris)    .   min favorit(kaktus lakris) Jätttte goda!!


PUSS PUSS
hoppas ni har haft en toppen dag, lika bra som min!!


Tänk att något som man tror ska vara så nära känns så långt bort..var de inte eller vill inte de vara så nära som man trodde då?
Jag ska börja följa mina 2 kloka vännes ord när de gäller de... de är inte kul at känna sig ledsen och bortglömmd.

23/5-09

det var igår men uppdaterar idag=)

Gick upp 6,30 och fixade mig för att jobba... puha vad det kändes tungt att gå upp den här lördagen! men troligtvis min sista lördag på thuns så de var bara att palla sig upp! de var inte många kassa personal som jobbade igår men de var iaf jag och carolina!<3 grymmt rolig tjej som man kommer sakna därifrån!

men förhoppningsvis så ska vi ha en "hejdå" middg med tjejerna från jobbet på Svenssons och det ska bli grymmt kul! Det var iaf hur mycket människor som helst som var och handlade på thun´s men bättre de än inga alls för tiden går så mycket snabbare!!=)
sen åkte jag med lottie och marita som också jobbar på thuns hem till min mamma och pappa som bor 2 kilometer bort!


tyckte jag fick till mitt hår någelunda igår till jobbet=) med min favorit fläta i hårt från Tajmahal (eller hur de stavas) som ligger på drottninggatan 100 i Stockholm.

mamma coh pappa dom bara inväntade mig när jag kom hem så köde jag oss till min syster och hennes kille och fick rabarberpaj! hur god som helst! så satt vi oh pratade lite!

sen körde jag hem till mamma pch pappa igen så fick vi tok god mat och satt och mös nästan hela kvällen, för jag däckade typ kl nio! haha var såå himla trött efter jobbat så mycket denna vecka så de sa bara stopp! haha men hade en jätte mysig kväll iaf!

Hoppas Ida hade en toppen kväll på hennes födelsedagsfest hos Kim! <3

Bev en del shopping på Thun´s också man inte lika mycket som vanligt mest saker som kan vara bra att jobba i på dagis=)


Köpte nytt franskmanikyr sett! och några andra nagelackockså! =)

 

Linne från ONLY 129 kr de är ljusrosa med rosa blommor på helt enderbart sött1=) 


två par tofflor som kan vara bra att ha på bla jobbet ena parek kostade 179kr och de andra 159 kr
 



Linne från Vila kostade 229 kronor
sen köpte jag massa andra saker också, en kastrull, en ny mascara osv =)

22/5-09

Kom hem från jobbet för ett tag sen, hade knappt några barn idag så vi tog tag i storstädning! puha! oj vad vi slet! =) men de gick bra och blev riktigt fint! De blir en lugn kväll ikväll för jag ska ju upp och jobba imorrn!! hoppas dom har fått in nya fina kläder =D shoppa shoppa! såå tråkigt att Frican inte jobbar imorrn! men jag får försöka överleva! tsss

Jag och killen ska till hans mamma och pappa ikväll och äta mat!=) va länge sen nu man såg dom så de ska bli riktigt kul! 

Ska försöka dra ihop en fika med tjejerna på kanske söndag, för nu var de länge sen vi sågs alltså! SAKNAR ER! och bara dricka te och prata i timmar!!hoppas ni tycker de låter som en bra idé!! <3

PUSS! 

21/5-09

vad är de för en dag, är de en vanlig dag? nej de är ingen vanlig dag för de är idas födelsedag hurra hurra HURRA! hoppas du har haft en toppen dag!!!!! miss u!!
Grattttis Ida som fyller 19 idag!!! Stora grattis kramar gumman! <3<3<3



vilken härlig dag!
pappa ringde och väckte mig och min anton i morse och undrade om vi ville förlja med och fiska strömming i Hargshamn!=) oh de ville vi så dom kom och hämtade oss och jag fick köra, har aldrig kört den bilen förut så de gick bra men inte jätte bra=) men så åkte vi till kusten och fiskade i soligt väder, de va helt underbart mysigt! vi fick masssa fisk!=)
sen efter var vi så hungriga så vi stannade på en grekisk resturang precis i närheten. tänkte på min vän Millan då för jag åt nån köttfärsbiff med tomatsås tzaziki och klyftpotatis som hon hade ällllskat!! haha sen körde vi hem och nu ligger vi hemma och tar de jätte lungt=)

imorrn blir de Jobb, börjar klockan 6 imorrn, sköönt att man har nära till jobbet!!!! alla har lång helg utom jag känns de som haha

min kära vän Anna ringde mig i tisdags och ville ses, sååå underbart med vänner som gör de! och vill träffa en!! vi gick ut och gick och sen drack te och pratade i många timmar! vi kännde oss lite ensamma just nu. så skööönt att vi har varandra!! <3<3<3 

imorgon har Älskade Frican sin skiva! ohh vad jag ville ha gått på den!! men börjar jobba klockan 8 på lördag!=/ men troligtvis min sista helg på thuns!=D sen är man ledig varja lördag!, vilken skillnad från alla år ,äntligen få jag sova hela helger!!! Men hoppas du får en grymmt kul kväll Älsklingen min!!! <3<3<3 vI måste ses i helgen, de va länge sen nu!!

mina kläder från nelly.se kom igår, ska försöka komma ihåg att hämta dom imorrn!!! =D hoppas dom är lika fina som de såg ut på bilderna!!

Hittade artikeln som vi gjorde på thuns med student kläder så här blev resultatet!=) inte så bra bild, jag tog kort med mob på artikeln..haha


Hittade en gammal bild på min mobil från studenten på mig och saga tyckte den va fin!=)<3
det var länge sen man såg den här tjejen nu!hoppas vi ses snart!



Nu ska jag gå och vara med min kille<3   Ha en toppen kväll! Pussar och kramar!

19/5-09

Idag har vi åkt lännskatten med barnen! Hur kul som helst!! sen stannade vi vid thuns och hade picknick med hamburgare och bullar! =) så dagen har varit toppen!!

Finns det något bättre än  röda dagar!? leeedig på torsdag och de ska bli guuuld!!! då fyller idan år också!! <3

Anton är och kollar på en ny rallybil just nu, får se om min rallykalle hittar en ny krälek idag!?haha <3<3<3

ska försöka plugga lite treori nu så vi hörs senare!!

PUSS

18/5-09

Kom precis hem från jobbet! Började 6,30 i morse så är rätt trött!! men har haft en toppen dag iaf!=) de beror på mina älskade kollogor jag har på solrosen!! <3 =)

igår var man ute och övningskörde och de gick SKITBRA!! ska inte säga för mycket nu för då går de väll åt pipan nästa gång! haha men är nu ett steg närmare körkortet! puha! Blir även körning ons tors om de blir som planerat!

Fick tillbaka medd av Marre och hon skrev att hon kunde fixa löshår med klips från sin salong så denna dag är ju riktigt bra!! Det skulle kosta 1600 och de tycker jag är grymt värt de! =) saaknar ju mitt hår! tsss =P så vi får se när vi beställer!

Idag betalades biljetterna till Maries examensfest! den ska hon ha på Stockholmsnation den 31 Maj ! Det ska verkligen bli toppen kul!!!  Grattis äntligen klar vännen!! =)

Nu ska jag försöka plugga teori!



Hade Kalas! Puss!



17/5-09

Har haft en välldans seg morgon! helt underbart!! =) sitter och tittat på talang! Undra vad man har för speciell talang!? vad är din talang!? =)
Ska till min kära mor och far snart och ska dra igång med övningskörningen! hemskt att de har tagigt så här lång tid nu! jag får ta mig i kragen och ta körkortet nU!!!!

Oh jag vill ha tillbaka mitt löshåår!!! letar efter vart man kan köpa löshår med klips!? någon som vet!? skickade iväg ett medd till Marre nyss om hon kan beställa på sin salong i Stockholm som heter Balsam visst va de så? Hoppas Hoppas!





Så här innan sommaren vill man ju väldigt gärna tappa några kilon så man slipper bada i vassen i sommar !=) Jag dricker just nu shakar från Herbalife, jätte bra men om man bara vore seriös med dom!! men har två kilo kvar nu som jag vill tappa så vi får se hur de går! Får ta de lite mer på allvar så är kilona borta om någon vecka! hejja hejja!

Sitter hemma hos Frican nu! =) HON KLARADE GESÄLLPROVET!!!! =D grattis älsklingen!!!! Vi har precis firat det med champange och glasstårta! hur rart soom helst!! så nu är hon 100 %frisör!! så himla glad för din skull hjärtat! Är S stolt över dig!!!!! Kärlek i ton!! <3<3<3<3

Puss och godnatt hörs imorrn!


16/5-09

Denna morgon har verkligen varit botten..vill inte uppleve den igen!! Ibland blir man bara så sårad och livet känns skit. De ska bli å skönt för Ikväll ska jag träffa min vän camilla! vi ska äta på august (en pizzeria) och kolla på eurovision song contest ikväll! som millan säger de börjar bli som en tradition!! =) och bara prata och ta de lungt! ska bli jätte kul att träffa henne för nu var de länge sen!! hade hoppats på att få träffa Lotta<3 men hon skulle hjälpa hennes syster och vara barnvakt! men den sista har vi bokat in MARIE! då firar vi att hon har läst klart till sjuksyster! de ska firas på stockholms nation!! Det är någon att se fram emot! OJ så skoj!

Det bästa sättet att bli glad är att shoppa!! var precis inne på Nelly.se och in handlade lite kläder=)
ville ha bikinin i Lila eller vit och lila randig men dom var slut så jag får hoppas att dom kommer in igen!!
bilderna blev inge vidare men man ser på ett ungefär!

 



nu är klockan 00,53 och Millan tog nyss min cykel och for hem=) har haft en toppen kväll med henne verkligen!! hon är en vän i högklass!!!! vi kollade såå klart på eurovision! och va BRA att Norge vann!!! hejjade på dom!! millan visste ju redan att dom skulle vinna! ;) Stort grattis till Norge!

Nu hoppas jag att min älskling kommer hem snart, han ä ute och svänger sina lurviga =) saknar han så hoppas han hinner komma hem innan man somnar! All kärlek till min kille<3

Puss och godatt!

15/5-09

oh vilken häärlig dag med underbart väder!!! varit ute hela dagen på jobbet och spelat fotboll och blåst såpbubblor! =D
efter jobbet åkte jag och min kära vän frican in och åt kina buffé och suchi på dragon palace!! OH SÅ GOTT! men east city har mycket bättre suchi än dragon palace! absilut! satt och åt och pratade massa=) istället för nota frågade frican servitören om han ville boom boom white her hahaha och då gick inte hennes hjärnceller ända upp som hon brukar säga!;P sen åkte vi hem till frican och drack te och åt riskakor och choklad! kan de bli en bättre fredags kväll!?


Hade både byxor och linne från Ginatricot =)


 Det godaste som finns!



Imorrn och på söndag ska min kära frisör göra sitt gesellprov! LYCKA TILL!! de kommer gå såå bra SÅ! för du är grymt duktig!!! en toppen frisör verkligen!! hon jobbar på studioA i Alunda åk dit om ni vill ha håret riktigt bra omhändetaget! ;) Håller tummen håårt för dig i helgen!! <3<3<3

kom och tänka på desperate housewives från tisdagens program! vad va det som hände!? Att Edie dog!? gud va sämst! älskar hennes rollfigur! nu måste bara Mike och susan bli tillsamans igen för att den ska bli bra igen ;) men får inte missa nästa avsnitt nästa tisdag på kanal 5 klockan 21,00! kommer Dave lyckas hämnas på Mike eller blir han påkommen!? så spännande!





Mina favorit produkter till mitt blonderade hår!

Trodde inte min kära frisör frican när hon sa att riktiga frisör produkter gör stor skillnad för håret!mitt hår va så slitet så tänkte att de kan ju inte bli värre=) och efter att ha provat ett tag nu så stämmer det verkligen!!

Började med att köpa inpackning och balsam från JOICO som återfuktar helt underbart mycket! Om man som jag har problem med vissa gula toner i håret så finns det inge bättre silvershampo än JOICO !!  enligt mina erfarenheter iaf! tar bort verkligen alla gula toner och luktar jätte gott!
    


Om man har gula toner och torrt hår så är revelon helt underbar! Tar bort gula toner och återfuktar jätte bra!!!
   

Sist men inte minst har vi MIN FAVORIT!!
kms silksheen, ett leavin serum som gör håret otroligt mjukt och glansigt och jätte lätt utredligt! har du inte provat denna produkt så är det ett måste!!

14/5-09

kom precis hem från jobbet och är jätte förkyld! =/  har haft APT (arbetsplatsträff) så jobbade fårn 6,30 till 20,00 idah !puh! men de gick bra på apt´t och vi fick mycket gjort!tex som att planera fröknarnas sommaravslutningsfest! =D hälften skulle rida ? =S och vi andra ska köra femkamp med bla gokart! huur kul som helst! sen återses vi med mat och masssssa dricka som vanligt!=) och en och en annan låt på singstar!=) haha
Har haft en toppen dag , det var förskolansdag så det firade vi med att leka massa lekar och äte glass! kan de bli bättre!?=) vi hade jätte kul! Mina kollegor är verkligen toppen!! sto stjärna till dom!!! <3

Ville träffa mina älskade girls i helgen, men pratade med lotta idag och hon var bokad hela helgen!rackarna! saknar henne såååååå!!! <3 men vi spikade ett datum som jag hoppas att allla mina underbara vänner kan ses på!
och välldans snart den 6 Juni så är det ju knutbyparken!!! arvingarna och barbados kommer ju hit då!! de får man ju bara inte misssa!!! =D

lite viktiga datum framöver

5/6 Joels student (killens lillebror) och Ida
6/6 arvingarna och barbados i knutbyparken
12/6 Fricans student

hade underbart och sov gott! PUSS!

Ps. saknar mina tjejer! var så länge sen vi sågs nu!! ucha! men ni betyder allt!!! hoppas att ni vet de!! LOVE U<3
älskar även bilder så här kommer några gamla godingar på gamla kort ;)












13/5 09

idag har det varit en lugn dag på jobbet ute i solen! hur skönt som helst! kan man ha bättre jobb!? =)
sitter med killen hemma och har ätit för en stund sen!
Anton har varit sjuk hela veckan stackarn! hade inte så mycket mer att säga idag så nu ska jag ta en promenad!
PUSS!

snaart är de sommar!
några härliga inköp frn sista tiden!

    
Gina Tricot 399 kr              Thuns converce 750kr 
                 
thuns 269kr  
                                                        Thuns converce 499kr

                   HM 149kr                                              HM 149kr

Här kommer jag=) 12/5 09

Hej mitt namn är Michaela och satt med min goda vän Frican igår och kollade på hennes blogg, och bestämde mig för att skaffa en själv! soo here we goo!!

Jobbar på dagis mån till fre annars så jobbar jag varannan helg på Thun´s, en klädaffär med även lite gott och blandat=)
jobbade i lördags och de va jätte kul för den här gången så kom maria larsson och sa att vi skulle vara med i en reklam i tidningen för studentkläder så vi fick bli klädda i jätte fina kläder och skor och begav oss ut i regnat och christoffer tog en massa kort, och satan va kul vi hade!! fööör vi har tagit stuuuudenten!!! haha
desse blev några resultat av alla bilderna=)


Jag,Frican,Johanna,Emma,Oscar och alexandra









___________________________________________________________________________________
För att ta igen lite av den senaste tidn så ska jag uppdatera er lite=)




23 april Jag 21 !!




bjöd hit alla mina godingar och så åt vi cheescake me hallon och färsk frukt och drack en väldans massaa! =)
fick massa fina presenter av tjejerna! TACK!! roliga spel, dricka, glas en snoppäggstekare och maassssa annat fint!!
sen spelade vi spel hela kvällen ocvh skrattade !=) och så åkte så klart ssingstar fram mot kvällem! ME LIIKE! sen åkte vi in till Uppsala och gick till krogen People och hade en grymt kul kväll!!
JAG HAR VÄRLDENS FINASTE VÄNNER!!dom kommer ni få höra mycket om för dom står min närmast hjärtat!!!!
lite bilder sen kvällen!



















________________________________________________________________________________________________________




4 April Grattis Anna 21!<3

vi åkte hem till anna och grattade henne och åt massa frukt,glass och chokladsås!
sen blev de utgång !!=)

















__________________________________________________________________________________________


28 Mars





jag sara sara och Frican var och såg Kenny beginns! en av världens bästa filmer!!
kolla bara in trailern! JAG BAH! ah saru!? ah men durå!

http://www.youtube.com/watch?v=WYG0sSPVC5A

sen gick vi till friman och drack lite:


sen gick vi vidare till Etage och träffade underbara Lotta och Camilla!! tyvärr så ställde man om klockan då så vi hann nästan bara in så fick vi gå hem igen! haha men annars var de en grym kvälle! tack mina underbara<3

RSS 2.0