31/10-09

gormorgon!! känner mig gammal denna morgon...vaknade 8 gick upp och duscha och gjorde hudvård och sitter nu och har åtit frukost! ojoj helt otroligt och sjukt olikt mig!=)

igår slutade jag tidigt..jätte skönt!!! de va så lungt för det är ju höstlåv så malin och dess släppte mig vid tvåtiden! thanks shickas! hade en jätte mysig dag på jobbet, vi hade ansiktmålningar, grillade hamburgare ute gick in och kollade på alvin oh gänget (en jätte bra film)haha jag och dess skrattade jätte tok mycket! ) sen hade vi bara allmänt mys och lekte med barnen! sånna dagar gillar jah=)

sen åkte jag hem och bytte kläder och gick upp till frican<3 och bästa theo! där i soffan satt hoffen utan röst =) och kollade på the proposal med sandrabullock! SÅ BRA FILM!!! både skratt och gråt! VILKEN KILLE HAN ÄR! WOOOOW! sånna växer inte på träd;)

sen ringde anna<3 och så åkte jag och anna in till uppsala först till lekia och skulle köpa kläder till ikväll jaaa de va ju väldigt utplockat så jag blir pirat ikväll men de är ju grymmt enligt mig=) sen åkte vi vidare först vilse i uppsala haha! hemskt.... sen till gränby! shoppade masssssa! oh va lycklig jag va efter de!! haha vi bara gick omkring och mös och shoppa! vilken daaag!!! tack älskling<3

sen kom jag hem till anton han hade! hör och häpna!! köpt räkor och baguett och vin!? vaaa hände!?!? jag blev riktigt glad!!!och så kollade vi på idol! MYS!<3

Ikväll ska vi först på 50 års kalas... sen eftermiddagen tänkte jag dra mig till anna och benke! jätte kul! vi ska göra massa goda drinkar ! <3 like!

ska ladda upp kort på mina fynd lite senare idag!=) skaa försöka! ;)

ha en grymm halloweeen!

<3

//Mickan


29/10-09

Igåååår!! vet ni vad som hände!?!? eller måste börja med början av historien att för ca två veckor sen så köpte jag 4 lotter på konsum och vann på alla fyra!!=O heela otroligt!JAG! totalt 150kr och igår så köpte jag fem lotter på konsum och vann 100kr på 1 oh 10kr på 2 st!!! WOW!!! säger som min vän frican brukar säga cashen rullar in som dom ska! haha ;) men liiiite ovanligt för min del så de känns as bra att vinna!!! nu ska jag satsa på storvinsterna!!!!!! wiihoo!!



har ju kanske inget jobb till våren...=( så skulle behöva vinna några miljoner så jag har lite att göra till våren!! tacka vet jag a kassa!! Yehhhey!!=/



Ska ringa min otroliga anna snart, va hos henne hela kvällen igår! så HÄRLIGT!<3 och ikväll ska vi på gympan!! i tisdags så berättade våran tränare att hon ska införa afrikansk dans och zumba i passen till våren!! JAAAAAA!! va kul!!! och att de förmodligen blir ett pass till på söndagar!! älskar verkligen att gympa! man är så stolt över sig själv när man stretchar efteråt!=D

i helgen är de halloween! =D
skulle vilja klä ut mig till nått helt exra i år men man hittar aldrig på nått och är i affärerna i sista minut så de slutar alltid med några tråkiga horn eller så! men men =)
så här såg vi ut förra året!;)






imorrn ska jag och Anna till uppsala och shoppa nästan heela dagen!!! OH va jag llänktar!!! shopoholicen kommer redan fram hur ska de gå imorrrn!=O tihi men guu så mys och bara gå och kolla i affärer oh ungås!! mee LIKE!!<3 slänger upp bilder på klippen imorrn;)

ska dra och träna nu!



men ha en sjukt bra fredag imorrn! köp en lott på konsum vettja! ;)

<3

//Mickan



27/10-09

LÖÖÖN!!! idag kom lönen!! så sjukt behövlig!!!

har varit en väldigt lång dag idag men som varje dag roolig=)....jobba jobba jobba! känns som de nästan är de ända man gör nu för tiden!=)
är lite trött hela nu och känner att jag skulle behöva en lite paus....men snart är de jul och då ska jag ta ledigt några dagar och ta hand om mig...


ska på träningen ikväll och träffa min underbara vän Anna!!! WII!=)
gillar verkligen våra träningar just nu! jätte bra låtar,pass och himla bra ledare!=)

har inte så mycket att tillägga idag! ska gå och glida ner i soffan och vila lite! och ikväll är de desperatehousewhifes!! =)

På fredag tänkte jag ta en tripp till Uppsala och bränna massssa av lönen!! av då blir ja glá!!! kolla om de har kommit in massa nya fina kläder och skor! hopppas=)

Hoppas de går bra för FricN med Theo!!! välrdens sötaste matte och hund!! <3<3<3

PUSS<3



26/10-09

Heeeej!<3

har varit såå dålig med uppdatering,sorry! men ska försöka skärpa mig och börja blogga igen!=)

helgen va väldigt lugn..i fredags så kom ben anna och frican hit och kolla på idol och bara umgicks! ur häärligt! =)
alltså jag hejjar ju verkligen på rabih! tycker han har stencool röst! =) alla är ju br iår men jäddrar vilken röst karln har!

 






I lördags så pratade jag med annahjärtat och hon bjöd hem mig och frican på lite dricka och spel så vi åkte dit och drack gin! ohh me liiike!! har aldrig tckt om gin men nu såå=D så vi satt hos anna hela kvällen och skrattade sjukt mycket! tack för en tok lyckadkväll!!! tar vi snaaart igen!<3<3<3<3<3

idag är de måndag...och vem tycker igentligen om måndagar!? innnte ja! har inte haft en bra måndag idag iaf.... så hoppas att tisdagen blir bättre!

har inga speciella planer denna vecka vilket är skönt!=) ska träna tis tors sen är de fritt!=)

Det har hänt så mycket på sista tiden känns de som som jag vill uppdatera er på men kommer inte på någonting just nu! hmmmm Jo =)
anna och ben hade inflyttningsfest för någon helg sen i deras jättttte fiina hus!! va riktigt kul faktiskt!!! träffade bens bästa lumpengrabbar, helsköna! hoppas dom kommer och hälsar på oss i skogen igen! galen men sjukt härlig fest!!har inga bilder sen den kvällen mne men=)

lägger upp lit bilder från utgångar ;) seee och njuuuuut !!




Erik fyllde år så vi va där och grattade han=)

sen va de utgång med girlsen=) häärlig kväll! haha kunde ej bli bättre<3









fricans gesellmiddag<3 såå stolt över min vän!!!!








sen utgång förra helgen!=) jag lotta frican anna ben härlig kväll!



ben försökte lära oss hur man göra armhävningar i lumpen! ;)







mycket shopping har man hunnit men också dom här veckorna! oooh!!! mår så sjukt bra när jag handlra,,sjukt igentligen men såå ärä! ;) har handlat en jätte fin vit klocka
en isblå adidaströja - bästa köpet!
en knallrosa fleecetröja
ett par vartgråa jeans
ett lila och ett lika vitt linne
en lila bas tröja
en lila stickad tröja
osv orkar faktiskt inte lägga upp bilder på dom ooom ja ska vara ärlig=)

de står mycket på min shopping lista faktiskt bla ett vitrinskåp från ikea =)
det ser inte så fint ut så här men inrett på ikea och jag smälte!...vill ha!




har även börjat med en ny hudvård=) tyker faktiskt att de är viktigt men de är jag! har börjat med marykay! är än så länge jätte nöjd men har bara hållt på i ca 2 vekor och de kommer ta ca 6 veckor innan man märket tydliga resultat men har redan börja sett så de är ju jätte kul!=) jobbigt bara för man kan få finnar första tiden men de är bara all smuts som ska bort sen får man ina flera! wiihoo! har klarat mig väldigt bra också från finnarna men pepper pepper!=D

igår åkte jag frican och sussie bortom gävla för att hämta hem theo!! fricans hundvalp! SÅÅÅ söt!! blev fkastikt riktigt avis!hihi vill också ha!!! den va en(kan inte vtava de men ändå) bision fraise och de va bara en liten hår boll!! oooh så söt den va! får fixa kort på den och ska lägga upp!!! ska hälsa på theo och frican i veckan när han fått boa in sig lite!

Måste börja skärpa mig med uppdatering nu;)

HAKONAMATATA

//Mickan




13 okt

DET SNÖÖÖÖÖAR!!!!! AAAAH!!! ÅÅÅ SJUKT GLÁ MAN BLIR NÄR MAN VAKNAR TILL NÅGOT SÅNT!! WIIHOOO!!!

I GOTTA FEELING THATS TO NIGHT TO DAYS GONNA BE A GOOD DAY!!!


hoppas ni får bästa dagen!!!

Pussen

<3

Mickan


2/10

sitter på jobbet och har lite härlig rast=)

sjukt va tiden går fort!! redan oktober! igår va de bara 12 v till julafton!! ;D


Igår åkte jag med Anna och Sussie(frican hämtade oss) vi hade dåålig otur med bussen till rimbo, jag och anna skulle jobba för frican och fridas nya hårsalong!=) vi delade ut infoblad på rimbomarknad om deras salong!=) vi delade ut 100 lappar!sjukt bra av oss! tihi vi va inne i solongen och den va JÄTTE fin verkligen! sååå glad för er skull tjejer!!! LYCKA TILL!!!
sen tog vi en snabb sväng på marknaden, täknte köpa en jätte fin lykta att sätta på väggen men de blev inte såå.. rackarns!=) men köpte sånt där gott som man bara måste köpa på marknader, korv, remmar, chips, rökt skinka=) YUMMIE! =)

ikväll blir en väldigt lugn kväll min kära vän frican och jag ska nog ligga hemma och bara äta god mat och kolla på en bra film hon hade beställt hem! hur rart som heslt!!!! <3<3<3<3<3

Imorgon har anna och ben sin inflyttningsfest! sååå sjukt kul (hoppas) jag att de ska bli!!!!!

PUSS<3

//Mickan


RSS 2.0