28 januari

efter doktorn idag så kollade jag på en film som jag har haft hemma ett bra tag,tror det va frican som sa att den va så himla sorlig så jag har inte rikitigt vågat se den..och mycket riktigt den va sååå himmla sorlig! oj va mina tårar rann!!

p.s. i love you

 

den handlar om att hennes man dör och så skickar han brev till henne så de kommer till henne ibland efter hans död för att hjälpa henne gå vidare! älskar ni kärleksfilmer så MÅSTE ni se den!! men man gråter floder..varning..

men den får en att tänka att man ska aldrig ta NÅGON förgiven för man vet aldrig.. den fick mig iaf att tänka mig in i hennes sitvation att den man älskar och vill leva med som man haft både upp och nergångar med.. tänk dig att den personen dör och kommer aldrig tillbaka till dig..sååå HEMSK tanke... tänk onödiga bråk och tjafs osv va man skulle ÅNGRA de..ojoj minsta lilla onödiga..läskig tanke.



Frican<3 hörde av sig om mitt löshår iaf!=D och de funka inte pga att när man sätter i tejphår får man inte färga håret innan..man måste göra de några dagar innan! vilken tur att hon hittade va som va tokigt! så nu kan vi sätta i de igen!!=D wiihoo!!


mitt drömmhår sitter nog på kate hudson :)


och snaaaart börjar jag mitt nya jobb då!!=) imorrn kl 13!! SÅ NICE!!!


sov gott

<3<3<3


28 januari

jahapp kom precis hem från doktorn då!... troligen en menisk skada i knät då! rackarns kuL!

och de sämsta av allt va att de händer inte ofta en meniskskada bara så där om man inte haft problem i knät osv förr så hon trodde att de va en skada i knät från i sommras när jag ramlade!!? och huuuuuur länge ska jag straffas för de rå?!?!?!?! jäkla sämst...
men jag ska vänta 2 veckor till och om de inte går över så får jag en remiss in till ortopeden så de känndes ju ba att går de inte över så kommer de nånvart iaf så de är bara hålla tummarna att de går över! KOM IGEN NU KNÄT!! fick knäövningar jag ska göra=) hejja hejja!

börjar jobba på VILA imorrn!! oh va KUL de ska bli!!!! =) länktar!!

ne nu ska jag äta lite lunch!!

<3
Mickan


28 januari

skulle ha jobbat idag men ska till doktorn med mitt knä ! hoppas hoppas hoppas att de går bra..att de bara kommer gå över av sog själv...

jag LÄNKTAR efter träningen...oh hoppas knät blir bra så man kan börja träna igen!

ska börja jobba på VILA på fredag!! =O sååå KUL!!! helgen blir nog lugn...har noll pengar och ett trasigt knä...whheeeiii !

världens snöväder det har varit igår och inatt då!! ohhhhh SÄMST!!! vill ju ha VÅÅÅÅR nuuuuu!!!! fatta va skönt att bara inte behöva gå i 100kg kläder utan att frysa!!=)
skulle vilja boka en resa till hösten eller så...de skulle vara riktigt skönt faktiskt!! att ha nått att se fram emot!=)

de där tejphåret va ju helt knäppt... de rammlade ur så vi får se hur de går med det nu..

mycket negativt nu tycker jag...suck

inga pengar
konstigt löshår
pajjat knä,ska till doktorn
har varit/är sjuk
kan inte hitta på nått på helgerna för no cash och knät
missade klassfesten för knät
kan inte träna

kan inte bara ALLT vända nu??......

skriver sen och berättar om hur de gick hos doktorn!

hoppas ni mår toppen!

<3
Mikkan


26/1-2010

har jobbat idag!=) känndes ju riktigt NAAAJS!!

igår åkte jag med tokbraiga Frican<3 till salongen!=) och fixa håååret!!! de blev lite längre den här gången!!! känns GRYMMT bra!!! tack hjärtat!!!!<3
sen kollade vi på sommaren med göran!! hahaha SÅÅÅ BRA FILM!!! oj va vi skrattade!!!
-hoppas du får k*k i midsommar..haha


saaknar mina tjejer....massa...va så länge sen vi sågs och verkligen SÅGS ! =) borde verkligen göra de välldans snart!!! saknar er<3<3<3<3


håller på att fixa massa papper och grejjer...sååå tråkigt...Akassan... körpapper...arbetsförmedligen..osv... sååå sjukt tråkigt och bläää! men vill ha pengar från Akassan!! ska skicka in papper imorrn till dom och hoppas på ongar snart!!! hatar att inte ha några pengar verkligen...=( men nästa månad börjar de bli bättre! LÄNKTAR!! då ska jag ta med mina hjärtevännen på¨en reeedig utgång!! va sägs babes!? ;D


njeee ska väll firra mat nu!=)



föresten! min syaster och hennes kille patrik fick deras lägenhet på lidingö! kuuul för dom!!<3 kommer och hälsar på massa sen!=)



Pussiluss


24 Januari

vill vill vill ha dessa skönheter!=)
199kr, Ginatricot




24 Januari

Ligger nu på soffan och mår inge vidare... ont i knät och feber...suck..

varför kan de inte bara allt gå bra!?=)...

Läste Malins blogg nyss! Grattis gumman!!! jätte mycket!! blir glad när jag läser din blogg! du verkar så himmla lycklig med allt!! glad för din skull verkligen!!=)
www.itsmalinsliv.blogg.se

nej ska gå och sova snart för imorrn bitti blir det att åka med Frican<3 till salongen och fixa håret!! JAARÅ!! =D nu kännde jag mig plötsligt mycket bättre!! tihi

sov gott
<3
Mickan


23 Januari

fortfarande ett sämst knä att dra på... men hoppas de blir bättre snart! men alltså blir de lungt ikväll!!

Idag har jag och Anton varit jätte duktiga och städat och jag har(hör och häpna) STÄDAT ur min gerderob idag!! haha hejja mig!! gav typ 6 tröjor till min syster! BRA AV MIG!!!=)

sen va mamma pappa syster och systers kille Patrik här och fira Anton för han har fyllt år! jag har även städat tvättat och baka en tårta idag!! joorå ibland så!! =) baka till och med båttnarna och tårtan blev dunder god!!

satt och la över massa gammla bilder från min mob igår! hade massa kul på mob..=)


va hundvakt till Världens sötaste Theodor<3


både löshår och slingan=) inte haft någon bild med den....men tyckte mitt hår va fint faktiskt på denna bild! kanske blir en slinga till någon dag!?


bååde nya jackan och nya brillorna jU! dom har jag en haft med på några kort än men nu har ni sett dom i aktion..

men nu ska vi nog beställa mat från Agust världshus! och så klart blir de en ost och skink sallad med vinegrettdressing!;)


ha en sjukt bra helg!

Pussen

<3
Mickan


22 jan

är lite depp just nu....

när jag och Lotta va ute och gick i onsdags så knäppte de till i mitt knä och hon fick köra mig hem..

det är troligen en meniskskada i knät och de känns som knät har fastnat i en viss vinkel och om man böjer knät i den vinkeln gör de jätte ont... så typ haltar fram..just snyggt!

ringde och kollade på knutby läkarstation vad jag ska göra och hon sa beslasta och rör på knät mycket..

MEN jag ringde sjukvårdesupplysningen för jag har ondare idag och dom på ortopeden sa att man INTE ska beslast knät för då kan yttligare skador förekomma...skit bra..TACK kby läskarstation för ni verkar ju precis veta va ni pratar om!?!?!?

men värktabletter i ca 4 dagar så ska de kännas bättre annars skulle jag ringa..men de skulle ta ett bra tag för knät att läka..någon vecka! jippi....

skulle ju på klassträff ikväll JUUU!!! oh sämstare än sämstast!! känns skit skit skit.. börjar på mitt nya jobb nästa fredag juu de FÅR INTE vara nått hinder då..

nej de här va ett riktigt negativt inlägg...

har haft en TOPPPPPPEN dag med underbara barn och kollegor iaf!!!! tack för ni förgyllde min dag<3
(hoppas kladdkakan va god =)  )

Hoppas ni får en TOPPEN helg verkligen!!!!

<3
Mickan


20/1-2010

 Heeeeej igen!!!!

jag vill bara skriva några rader till mina vänner=) snälla jag råh!

nej man allvaligt pratade massa med en vän häromdagen och en idag och jag tror inte dom förstår hur FINA dom är!!!!! NI ÄR SÅÅÅÅ FINAST!!!! glömmmmm aldrig de mina hotta brudar!!! tycker verkligen ni är perfekta som ni är...annars skulle jag inte skriva de..ok?
Brudar i lyxförpackning för hela slanten säger ja bara!!<3<3<3 all kärlek till er!!









nu ska jag försöka skriva lite djupt här...

tror vi tjejer tycker så dåligt om oss hela tiden...vi borde sluta titta på vikt,figur utseende osv för de sänker många av oss och titta på oss på de posetiva! tycker verkligen de, de är vekligen inte lätt men tycker man ska försöka mycket oftare! men måste nog försökt må bra i sig själv för att vara frammåt och må bra!

det finns en oskriven regel alltså att man aaaaldrig får kommentera på någon annans utseende..tjock,ful,ärr eller vad som helst..

okej nu håller anton på att göra mat!
jaaa ni hörde rätt!! hör och häpna! ska smyga ner och kolla vad han gör...de luktar gott iaf!;)

<3 Micckkan


20/1

Heeeej alla godingar!

61 besökare igår! inte illa! för mig iaf! ;D

fick jobba idag med!!såå skönt!!! älskar verkligen att jobba på Lillgärdet!!=) och de blev längre tid idag så de känndes ännu bättre, ska även jobba imorrn!! nu rullar jobben in!;)

har välldigt svårt att släppe den här fina jackan från hm alltså! kanske måste införskaffa den i framtiden!=)


efter jobbet tog jag oh Lotta<3 en promenad runt hagby! så  himmla skönt!!! tack hjärtat!!!

har räknat ut hur många kalorier jag har ätit HITILLS idag=)

fil 180 kcal
4 koppar te med mjölk 124
kassler 330
gurka 11
tomat 26
majs 100
Äpple 59
=830

och när vi gick i ca 50min så förbrännde vi 873 kcal  så  - 43 ???? hmmm kan de stämma!?

Det är riktigt kul att räkna kalorier faktiskr!=) kommer tok lessna om 1 vecka men men haha

IDAG!!!

så beställde Frican<3 mitt nya löshår som jag ska sätta i! wiiiiihoooo!!!
Det är lös hår man sätter i med tejp och de ser mycket mer vekligt ut än med lim! och när de har växt ut så är de bara att ta ut de och flytta upp de igen! såå niiice!!=D


Just nu har jag klips! de funkar ju skitbra de me meen alltså de är bökigt att tupera och sätta fast de så nu blir de att prova något nytt!

så här fäster man tejptrensen:

tape on löshår även kallat silikonträns är enkelt och snabbt att fästa
lääääääänktar tills vi ska sätta i de nästa vecka!!!!



Va de någon som såg PARADISE HOTEL igår!?!?!
såå himmla bra progran alltså!.... den nya killen åkte ut haha han blev ju tok arg ju!=S
HEJJJJJA CIMON OCH lite GRETA!!!!

cimon är min nya idol! han är tok cooll!


Gratisbild på Serverar vin

snaaaaaart är de helg!!! länktar! för då ska vi ha klasreoniun! wiiho!

HAKONAMATATA

<3
Mickan


19/1

Blev inringd på förskolan efter ett tiden...satt i morgonrocken fortfarande=) så de blev till att skynde sig ner hann ner till halv två och jobbade till 16.00. Blev 2.5 timmar...men bättre än ingenting och ska jobba imorrn med 9-12.



ser iiiinte fram emot att få nästa lön.... sååå om någon känner sig manad att skänka några tusingar så är de bara höra av er ;)


VILA ringde idag också!=) fick yttligare eb dag som jag skulle jobba!! wiiii ser sååå mycket fram emot att jobba där alltså!!!=) åååh!! börjar den 29 Jan ! ! =D lycka!!
dom har ju grymmmmt snygga kläder med bra kvalité och bra priser ME LIKE!!

Kolla in deras kläder på hemsidan!vettja=)

http://www.shopvilaonline.com/


har precis pratat med min "gammla" kollega i telefonen!! attans va jag saknar henne!!!!!!! OOOH! ! ! ! saknar alla mmina kollogor!!! <3<3<3<3


men nu sitter och och äten en snabb middag bestående av fil,musli,linfrön,sölrosfrön hinner inte göra och äta någon middag för alldeles snart ska jag iväg på träning! såååå SKÖNT!!=)


HAKONAMATATA

<3
Mickan


19/1


När man flyttar så känns det som man aldrig riktigt blir färdig med att flytta in! .... när an flyttar till större så behöver man så himla mycket mer för att "fylla" rummen! hmmm och man hittar sååå mycklet saker som man vill ha! men de gäller ju att ha perngar till allt okså=)



19/1


Jag har blivit riktigt besatt av Paradise hotel iår! =)
så sjukt bra! haha igår åkte catja ut! BRA! hejja hejja hejja Cimon !

mån och tis kl 22.00




19/1-2010

ännu en dag närmare lön!! oh vad jag behöver ppppeeengar!!

 

Va med min underbara Frican igår kväll<3<3<3 vi ska börja räkna kalorier...de verkar jätte kul faktiskt! de är ju så svårt att veta hur mycket man ska äta och hur mycket man äter!

på denna sida


www.kaloritabell.com



kan du räkna ut hur många kalorier DU ska äta om dagen och sen finns en lista med huuuur mycket mat som helst med uträknat kaloriintag! och man kan även räkna ut hur mycket kalorier man bränner av olika aktiviteter tex handboll, spinning osv! tror stenstarkt på detta!! som frican sa att du kan man äta vad man vill bara man håller sig inom ens egna kaloriintag per dag! man måste inte slute äta tex pasta osv!

Börja denna morgon riktigt bra faktiskt!=)

Försöker att varje morgon köra två pass med zuumba, klipp från youtube! =)


BEN



MAGE




På fredag ska vi ha klass reunion med min klass från Linnéskolan!! ska bli riktigt kul att träffa alla igen!! 2 1/2 år sen nu lixom! sjukt va tiden går fort..

Annars har jag inte så mycket planer idag!

<3
Mickkkkan


18/1-2010

nnäää va dålig uppdatering de va här då!! skärpning på mig!!!!

då vare ett nytt år nu råh!!! har faktsikt avlåvat några nyårslöften som jag verkligen ska hålllaaa!!;)





1. skaffa mig ett jobb - avklarat! YES!! ska börja jobba extre på VILA i Uppsala!! yeeeeey!!!

2. ska skaffa mig ett körkort... de kommer! skulle boka intensivkurs men så fick jag jobb och de är kanske inte de första dom villl höra så de får bli någon gång i vår förhoppningsvis!=)

3. träna ännu mera och äta nyttigt!=) man mår ju så grymmt bra av de!! både psykiskt och fysiskt!

4. ska försöka boka tid till tattooo


1 av 4 möjliga redan! de känns himmla låvande alltså! BRA AV MIG!! =)



nyårsafton va vi hemma och loiia och kripps! huuur kul som helst!!! alla nära och kära närvarande!! ska lägga upp lite bilder imorrn=)



men måste ju gratulera LOTTA!!! som tog körkortet strax innan jul !! GRAAAAAAAAAAAAAAAATTTTIIIIIIS!!!!<3<3<3 sjukt bra av dig!!!!


som ni alla nog förstår så har jag inte kvaR mitt jobb på förskoln...no more dagis!...=( känndes sååå sjukt tungt efter bara några dagar så är de såå himmla tyst och värdelöst om dagarna utan mina raringar! saaaaaaknar dom!!<3
och inte tala om mina underbara kollegor....ooh.... dom känner mig bättre än de flesta!! saknar dom såå starkt!!!! dom va inte ens kollegor dom va ens bästa vänner också!!! saaaaknar er era undrbara ! ! ! ! <3<3<3<3<3<3<3



ÄLLLLLLLLSKAR H&Ms vårkatalog bye the way!! några favoriter jag hittade!=)


       
          

 


Kappa - Gråmelerad
beställde denna skönhet från hm fast i svart! LIKE






diggar den här låten stenhårt!! haha den bara sätter sig på hjärnan!

så himmla bra låt hero of war men den är fasen sjukt sorlig!


nej de får vara allt för mig ikväll!!

sov gott

<3

Mickan


RSS 2.0