30 nov 09

Jag är sjuuuuk!! så himmla sämst! tog svininfluensasprutan förra veckan och då föll nog mitt imunförsvar på sprutan och jag verkar ta emot allt skit! SUCK! så är TOK förkyld!!=( sitter hemma i rosa mysdressen i ett täcke med datorn i knät med en stooor kopp te! mys<3

har varit såå himmla dålig på uppdatering på senaste!

i helgen har jag bara varit hemma! har ante alls mått bra! i lördags kom Pelle och Marre hit så hyrde vi film och åt massa gott bara! perfekt!! dom är gör goá!!!

har börja inghandlat julklappar också!=) är klar med fyra stycken!! bra gjort av mig!!=D tänkte ta en heldag i uppsala och shoppa loss på julklappar!
jag är ju en riktig kul älskare!! finns inget mysigare!!! 

några bra tips på julklappar=)

en rosa mysdress från hm i ceris 349kr
Morgonrockar från hm till herrar ca 199kr riktigt fina!
gör ett eget fotoalbum till någon och klipp och klistra själv! de bästa med en present är om dom är personliga! =)
persentkort..inte så personligt men de går inte att misslyckas med den presnten=)



just nu sitter jag och lyssnar till den här helt UNDERBARA låten! lyssna och njut!





och dom här helt bästa jullåtarna!=)



och min favorit! =) tänk när våra underbara barn ska sjunga denna låt på lucia för sina föräldrar=) ÅÅH!<3




nej ska gå och göra nått vettigt...eller inte! =) ska gå och ta lite mer te och nässpray!=)

Pussa<3


22 nov

oj va jag aldrig har tid att blogga känns de som...är så himla mycket nU!
vet inte om jag har jobb till våran vilket lutar starkt till att jag inte har.....

i tors va de bara 5 veckor kvar till julafton och idag är de bara 1 vecka kvar till 1a advent! ojoj sjukt fort de går!!

igår va jag och lotta<3 till thuns oh handlade lite!! köpte faktiskt 2 jukklappar!! bra av mig!!=) och lotta köpte ett par urhärliga vinterskor! =) tänkte att min vän behövde komma bort från teoriboken i två timmar och tänka på annat!lotta du är såååååå duktig med körkoret!!!! de är inte långt kvar!! kämpa liiite till så har du de sen är de ÖÖVVEERR!!!!=D håller tummarna för dig alltid<3

idag är de söndag oh jag är tok nervös för jag ska göra en sak idag.... men de blir nog bra;)

Ha en helt underbar söndag!! mys massa<3


9/11-09

vilken natt!!

igår vid 23.00 kom de larm från sos att det brann i ladan som ligger nästan granne med vårat hus... de är även saras mormor och morfars gård ! då är de några skiit ungar som troligtvis har tänt på en stor lada! ? hur FUNTAD är man då!?!? de ligger ju hus precis brevid och fler lador...TUR att almunges brandkår är så grymma som dom är! stooor cred till dom som släckte hela natten och håller på än! dom går i shift ända till imorrn på dagen..kanske mer.. hemskt verkligen! att de finns männiksor som gör sånt här med flit! FI FAN! hoppas dom åker dit Riiiiiktigt ordentligt!!!
Va vid elden med sara stackaren halva natten, gick hem vid 2 tiden och va tvungen att duscha för man luktade lagom mycket brandrök..upp 06.40 och va helt slut efter jobbet idag! så de blev hem och sova=)
hoppas allt löser sig till de bästa för kvickarna!!!





Ska snart fika med Frican!<3<3<3<3<3<3

<3

Mickan


8/11-09

hade en tok härlig kväll igår!! vi kom till lotta vid 6 7 tiden och dom hade fått jätte fint i nya huset!!! KUL! sen spelade vi ett jätte kul spel man skulle göra charader haha ida och jag vann!=D sen gick lotta,marie och elin ut (hoppas ni hade en jätte kul kväll!) sen åkte anna jag och ida hem till mig ocgh drack rosa pantern!

vi bokade in en riktig tjej kväll med marykay och mys! låter inte de sjukt härligt!? =) alltid lika kul att träffa tjejerna<3

Och idag fyller ju LOTTA ÅR<3 gratttttis gummmmman!!! hoppas du får en toppen dag!!!!! <3


och idag är de ju fars dag! Ska hem till min pappa janne sen<3 =) och äta lite mat och leka med hundarna !=) biiilbo är så sjukt söt men han börjar växa till sig nu vore ju grymmt om dom kunde vara valpar föralltid!=)

ska gå ocg hoppa in i en dusch och göra hudvård..marykay! rart!!
just ja har glömmt att säga att jag ska ju börja med marykay alltså sälja! de verkar ju jättte mysigt! sen får ju jag bra rabatt på produkterna som jag köper vilket är riktigt niiice om jag ändå ska hålla på med dom själv! =)

ett tips!=)
när de börjar bli kallt och man bli rott i hyn..inte kul! då provade jag att köpa babyolja som jag tar innan och efter dusch och de funkar priiima! fin mjuk återfuktad hy! I LIKE!


ett stycke värsting! =) sjukt kuL!

 




ha en riktigt bra dag och ta hand om papporna!<3

<3
Mickan


7/11-09

har varit och övningskört nu rå!=) åkte till steningeslott med mami<3 gick jätte bra att köra verkligen så de känns som en lättnad nu! haha ;) köpte massa fint på steninge, hittade lite presenter till lotta<3 har inte hinnit köpt något annat så hoppas hon blir glá! =)

sjukt trött verkligen..hade många tankar i huvvet igår när jag gick och sov...så de tog ett bra tag innan jag somnade så jag ska nog gå och lägga mig ett teg sen dusch sen fixa mig sen åka till underbara lotta!!<3

men uppdaterar senare, ha en grymmt bra lördag kväll!

<3

Mickan


7/11

igår va frican <3<3<3<3här hela kvällen och vi tittade på idol och bara mös heela kvällen!!! men  va hände på idol!?!? rabhi åkte ut!? WHAT!?!?!?! blev faktiskt riktigt lessen =/ nu hejjar jag starkt på erik!!!



tyckte verkligen rabih va grymm! men han kommer nog klara sig shysst ändå;) men TOVE va grymm hon va!!! älskar ju Elvis också så kanske va de lite men hejja tove!




och haha vi kollade på cirkus med månsmöller och det är LÄTT mitt nya favorit program!!! hahah vi garvade sönder oss!! sean banan är ju sjukt KUUUUL!!!





och mitt i måns möller så blev de reklam och då kom denna UNDERBARA reklam!! ahhaah VEM VARE SOM KASTA!?!

 

helt jäkla underbara!!!

Ne nu måste jag gå för alldelses snraxt ska mamma plocka upp mig så ska jag köra till steningeslott med min mamma<3

ikväll blir de att åka hem till lotta<3 som fyller år imorrn!!!!! MYYYS!!!


Är så himla lost.... <3


<3

Mickan


3/11-09

TJENIXEN!!

vill bla gratta LISA!! som fick en dotter igår!! ÅH!! anna blev moster igår! grattis grattis grattis!!!!

BARA tisdag idag! kännts som onsdag hela dagen! men icke!
denna dag har varit lugn är allmänt förkyld och trött! känns som helgerna inte räcker till att vila ut sig på! de boorde vara så att man är ledig fredagen också TYCKER JAG!=D

har inte träffat frican på heela veckan och de känns konstigt=) lääänktar efter dig kompis<3


hittade den här godingen i ett album haha you and me<3

Imorrn hinner jag nog inte uppdatera för imorrn hämtar anna upp mig efter jobbet och så ska jag sova hos henne(framför brasan) =) och så ska hon göra mat till mig!mycket mys tillsammans på sista tiden och de är de bästa! vilken KLIPPA! <3

fick höra den bästa nyheten idag..önskar jag kunde berätta! oh nej jag ska iiinte ha barn. haha

fick min mob räkning för någon dag sen och sen låg på 806 kr !? WHAT!? är de normalt eller?? har tele 2 och ska byta illa kvickt så fort jag kan! hua!

helgen är inte ännu planerad..lotta gumman fyller ju år på söndag och de skulle vara tok rart att få fira henne!=)<3 fast hon har mycket nu och de vet vi!! håller alla tummar och tår för dig!! du kommer sätta båda på första försöket! jag känner dig KÄMPE! ;) <3

imorrn ska vi ha halloweenfest på förskolan! yhea! va KUL! alla barn kommer vara sjukt gulliga i sina utkländningskläder! barn är de bästa som finns!!glömm aldrig de.


här är mitt nya UNDERBARA shampo som min bästa frisör frican tipsade mig om, för torrt kemiskt behandlat hår ;) fungerar jätte bra verkligen! tips om ni känner att ni behöver få tillbaka liv till håret igen! matrix biolage!


köpte den här koftan på hm, den ser inte fager ut på bilden men den är jätte fin på rikt! den är flätad längs hela knäppningen fram så när man knäpper blir de en stor fläta! snyggt! oh grått!jag gillart!


köpte den här koftan på hm kunde inte motstå färgen=) 199 torr jag den kostade!



DEN HÄR dressen står på inköpslistan! fatta skönt att glida i den i vinter! och färger är klockren!


nej men nu ska jag nog gå och äta lite mandariner för de är så sjukt gott!

Pussen

<3
Mickan


1 novermber uppdatering 2 november

bara 7 dagar kvar till bluttas födelsedag<3 saknade dig hemma hos anna igår!!<3


igår då!
först kom Evalena och morgan hit och så gjorde vi en sallad som vi skulle ta med oss på jari och stoffes 50 + 20 års kalas! mycker trevligT! sen gick vi upp til Hvgården där festen va och åt och hade jätte trevligt!


kvällens blev en röd tunika från ginatricot med svarta leggins










sen gick jag hem vid efter 9 tiden och så körde fricans bror pontus oss till anna och ben på haloweenpartey! alla va utklänna vilket är sjukt kul för de brukar inte alltid vara så! själv va jag en pirat! yheey! as cool ;) tatuering och allt! hade en jätte kul kväll verkligen!
























de får räcka så, har många fler härliga kort men men=)


såå då har jag äntligen uppdaterat från i helgen!=)

idag va en lugn dag på jobbet...är verkligen inte 100% så hoppas jag inte blir sjuk! ska ju träna imorrn så de får låv att gå över tills imorrn!!

<3


RSS 2.0