29/8-09

är jättte trött efter en hel lång dag med städ flytt och packning...är helt slut verkligen!! men imorrn bär det av till huset!=) många som ska hjälpa till med flytten!tack ni är änglar!

Igår va jag hos frican och åt TOK god sushi och drack vin och hade allmänt hur bäst som helst! sen gick vi förbi Erik som hade förfest och satt och prata ett litet tag sen tog dom en tidig buss in! men vi fortsatte ha sjukt kul som alltid!!haha jäddrar va vi skrattade!!!! snart har vi hus och då ska min babe få vardagsrummet till hennes !=D haha så slipper du gå hem på kvällen eftersom det är såå långt mellan oss men åå vilka sillryggar vi är!haha tack bästa för en toppppen kväll igår!!!kanske ses ikväll när ni kommit hem från länna!!<3<3<3<3<3<3<3


Ikväll ska jag och anton hem till mamma och pappa och sova för vi har ingen hel säng kvar hos oss=) men de ska faktiskt bli mysigt!=) sen blir det tiiiidigt upp imorrn och packa och flytta heeeeeeela dagen!!! wiiiihoooo!!!


har inte så mycket att berätta idag är bara allmänt sluuut efter denna dag..... men uppdaterar senare med flyttkort och info om huset och hur de gick!=D

har hittat en jätte fin klocka jag vill ha! ska nog ta och beställa den! va tycks?


Klocka: Chalk Dynamite White
Ha en underbar lördag!

<3
Mickan


28/8-09

Kom hem från jobbe klockan 13 idag började 6.30 så va lite trött=) men sussie och jag på jobbet kom båda på att vi behövde hämta ut paket på ica så vi slog ihop oss och gick en promenad upp! riktigt trevligt!! sussie är en riktigt bra kvinna i sina glansdagar! tack sussie de gör vi om tycker jag!!!!

måste bara berätta att när vi gick där och kacklade så mitt i allt så rörde sig något i vägkanten och JA de va en ORM! en vidrig huggorm!!! jag började nästan gråta!haha sussie hoppas du inte tyckte jag va knäpp! men tycker dom rör sif så sjut äckligt och så va de ju en väldigt lång och fet huggorm så de gjorde inte det hela något bättre! BLÄ!


Ikväll blir det lungt faktiskt, vi ska ju få hjälp imorrn med att fylla en hel trailer och packa det sista så kan inte vara bakis då! för på söndag går flytten!!!!wiiihooo!!!!! ska lägga upp bilder så fort vi kommit i lagom ordning!!!=) är så lycklig!!!!


Länktar efter min kille han är världens bästa!!skulle inte byta ut han mot något!! många frågar om jag lessnar på han men icke då! tycker det är så otroligt underbart att vi hitta varandra på en gång för 6 1/2 år ser! Älskar han över allt<3<3<3

mojje och evalenas 30års fest m
ed 70talstema

kryssning

Så min fina kille ska köpa hem sishi till mig och raringen Frican<3 så ska vi ta en lugn kväll med god mat massa prat och förmodligen liter med te! haha GODING hon är!! <3<3<3


Iaf vi gick ju till ica nyss och hämtade paket!haha glömde berätta om kläderna!=) blev såååå nöjd!! ÄLSKAR västen verkligen!!!! och så köpte jag 2 baströjor och en lila randig lång tröja!





ÖGONGODIS!

va inne och kika runt nyss och hitta dessa fina plagg, men nu ska jag sluta lägga ut pengar på kläder denna månad utan köpa saker till huset!=)

ONLY




H&M







NELLY.COM
Swansea SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
Sandra Bag SEK 249, Nelly Accessories - NELLY.COM
 Fuxy Azura SEK 995, Tritoni - NELLY.COM
sug å.....TREVLIG HELG!!
<3
Mickan




 


27/8-09

jobbade från 7,30- 1730 idag så jag är ganska trött nu faktiskt..!

Älsklingen är på fotbollsmatch och kommer hem ikvälL! Hann inte träffa honom innan han åkte!oh saknaR!<3

Hoppas på att få gå ut och gå med frican<3 ikväll när hon kommer hem från jobbet!!=)

Utgång imorrn? vet inte riktigt... vi ska ju flytta på söndag och vi har massa att packa och tänkte äta suchi med frican <3 imorrn!=)

Uppdaterar senare!

PUSS

<3

Mickan

26/8-09

Ger er två grymma låtar ni kan lyssna på !=)
no stress får en på sånt sju jäkla party humör!=)





 



Pussen då<3

26/8-09

wiiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooooooo!!!
Våran hyresvärd ringde idag och dom låg före i tiden med att fixa huset så vi får flytta in på söndag!!!!=D =O GUD VAD GLAD JAG BLEV!!!!=) världens bästa onsadag!? JAJJAMÄNSSAN!!
nej man allvaligt förstå att få flytta hela söndagen va toppen det skulle vara, då lär vi nästan hinna flytta över alla sakerna och till och med hinna packa upp ihuset!! känns såå KUL!!! tänk ett helt hos bara till oss för oss själva<3

kom hem från jobber precis, de va min tidiga onsdag på mitt 3 veckors shema, men har APT (arbetsplatsträff) ikväll så ska tillbaka till jobbet vid kl 17-20 då vi får tok god sallad och paj!! lyxigt!!

det finns så mycket jag vill köpa till huset nu alltså! =) oh va mycket fint det finns! har ni något tips om något fint man kan köpa och var någonstans så kan ni väl vara rara och skriva de! behöver massssa inpration!!
tänkte dra med antons kusin Johanna till himla som ligger i Uppsala som har massa fina kuddar, porslin mm!

hittade denna kudde på nån hemsida har dock glömmt på vilken haha men tycker den va jätte fin!


Skickade ett medd till Freakan nyss om att gå ut och gå efter APT idag! saknar henne massa när vi ionte träffas varje dag!=D haha världens goaste Frican<3<3<3<3
hon och en frisörkompis ska öppna en frisörsalong i Rimbo, ska ge mer info sen när dom har kommit in! rekomenderar verkligen att åka dit!! frican är EN SÅN DUKTIG FRISÖR!!!!!!!!!

vintern 08

nej nu blir de packning som gäller i några timmar=) ska börja med glasen nu!

Hoppas ni har en lika bra onsdag som jag!!

igen bild idag tror jag, ser ut som en slickad katt av detta väder!

TÄNK Lotta är nog riktigt Bajsbrun nu...men de tycker jag är en fin färg=) hoppas ni har de TOK bäst!!!! väntar på mitt vykort;)
PUSSS<3<3<3<3<3<3

PUSS<3

25/8-09

de blir ingen gympa ikväll ska till ikea med bästa anna och bästa elin! wiihooo!!! <3<3<3
jag bara kan inte sluta älska ikea, tycker dom har ur härliga saker för bra prier! och det är ett stort + att ikea har byggt ut och blivit toppen bra nyss!! LIKE!!

uppdaterar med fina fynd senare=)




<3 mickan



Tillbaka från Ikea nyss=)

köpte några fina inköp, ska köpa mera när vi har flyttat in i huset!=)


köpte även en vit hylla men den va för lång för bilden=)
vad gillar ni att jag köpte för liten kruka till blomman till vänster!?haha jaja det är så det kan gå!!

men fick köpa en sån där blomma för 99kr men jag ville ha 2 st så då tänkte jag automatiskt att man fick den andra för ordinarie pris men ajaj på mig en tjej som jobbade där stannade oss efter vi hade skannat själv och sa att det bara va en blomma per hushåll, kände mig som en tjuv! men de va iaf inte med mening så de känns skönt=) och så tjänade jag lite pengar på de wiihoo

tack underbaringar för en kul tripp till IKEA!!<3<3 ses på fredag!!=)

Nu väntar jag på att killen ska komma hem från fotbollsmatchen! hoppas dom vann!

sov gott<3

25/8-09

Grattis alla som har fått lön idag, inte jag=)


har precis kommit hem från jobbet! och står och gör mat, idag är det bara jag som ska äta så de blir stekt paprika,champinjoner och skinka till det blir det bullgur! mumma=) der kansske låter tr¨kigt men de är riktigt gott!!

ikväll så börjar arobicsen igen så jag hoppas anna ska dit!!!=)







GRATTIS Monica och axel som fick en son igår!!!!
Monica är min systers killes syster! är ni med!?;)




ska äte nu men försöker hinna uppdatera senare!

<3 mickan

24/8-09 - ögongodis



ville bara skicka en hälsning till alla mine UNDERBARA vänner!! ni är såå guld värda! så lycklig att jag har er!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


<3

sov sött

//Mickan

24/8-09

slutade tidigt idag, 13.30! jätte skönt!!! har varit en bra dag på jobbet! kom hem och började packa!! duktiga jag!=) men nu hamnade jag här eftersom jag väntar på att anton ska komma hem med fler små kartonger!
har köpt taccos och glass till efterätt till min gubbe idag! bara för att han är så bra<3



Bilder från i fredags när v va några från jobbet om blev hem bjudna på mys och vin!!







förlåt malin men kan inte lägga ut bilden på oss!! hualigen så ja såg ut=O men kan skicka den till dig om du vill ha den=)


några av mina shoppingklipp som jag gjorde i lördags i Uppsala!!


stickad kofta från Veromoda 299kr


stickad bolero med läder spänne Veromoda 299kr


Lång kofta med leopardmönster, snygg till ett svart långt linne med leggins.


neon rosa/orange huvtröja fån Bikbok 199kr



clinique 3 setg ansikts rengöring! toppen bra!!

23/8-09 plötsligt händer det!

var inne på ONLYs heleida där jag hittade den fina gråa västen!! skickade till och med ett mail till dom och dom sa att den inte skulle komma in igen MEN någon måste ha skickat tillbaka en i S ! ! ! för jag va inne och va bara tvungen att kolla på den för att sörja och DÅ!! fanns den i storlek small!! OH VA GLAD JAG BLEV!!! beställde den på direkten!!!!


den underbara västan som jag föll för=)

lila vit randig farfars tröja! så härlig!

och tva bas tröjor, only har jätte bra baströjor med fin u-ringning och bra kvalite!!något att satsa på i höst!! kostade 130kr/st



imorrn är de ännu en måndag känns skönt att man känner sig glad för att träffa alla goa barn och goa fröknar!
jätte glad för det arbetslag vi fick!!! ni är toppen!
<3

23/8-09

lite dålig uppdatering nu förtiden, ber om ursäkt för de!!

I fredags åkte vi till Dess och drack vin och prata massa massa=) det va en jätte trevlig kväll verkligen!! de va grymmt kul att träffa Johanna och Malin de gör man ju inte varje dag=) tur att vi satte ett nytt datum så vi ses allihoppa snart igen!!
tack för en toppen kväll<3
blev inbjuden på en tjejkväll då också! blev jätte glad!!! det ser jag fram emot!!=)


i lördags så åkte jag och min vän frican<3 in till Uppsala och spenderade lite pngar..inte lite heller=)
ooh jag köpte fasen en ny garderob nästan!! härligt! kan lägga upp bilder senare och vissa av sakerna är redan nerpackade i kartonger!

jag blev lite besviken för när jag köpte mitt cliniqe 3 steg så köpte jag fel tonicwater, jag köpte för torr hy vilket jag inte har så den blev väldigt fet inte bra!! så jag skulle köpa den för blandad hy! så jag gick in på åhlaens i uppsala och fick hjälp av en tok duktig tjej!! och de visade sig att alla prudukterna i mitt 3steg jag har hemma va fel...KUL! å jag köpte mig faktiskt alla tre nya som jag behövde! tvättade ansiktet i morse med det och de känndes mycket bättre!! prooova!!!


Igår kväll så åt vi middag hos antons mamma och pappa , vi åt lamm har varit väldigt skeptiskt åt det innan men börjar bara gilla det mer och mer vilket är kul! sen hade Joel gjort en tok god kladdkaka! goa annakarin och tom kom förbi på kvällen och tog ett glas vin! jätte mysigt! annakarin hade med sig ett rödvin som hette cafe det var verkligen jätte gott!! värt att prova!!


har varit såå duktigt idag och packat massssa kläder i kartonger till flytten, och jag va såå himla duktig och kastade en hel del!! BRA AV MIG!!


Nu är det nästan bara en vecka kvar till flytten! såå SKÖNT!! tuuur att vi har en jätte snäll granne, de blev lite tajt med flytten för samma dag som vi får tillgång till huset får våran granne som ska ha våran lägenhet tillgång till den! men han va så himla snäll och ger oss två dagar på oss att flytta!! såå himla snällt verkligen!


nu är hela lägenheten full med kartonger och väggarna tomma! nu är de nära!! ser så mycket fram till att flytta! men mäst till inflyttingngsfesten;)


Imorrn åker Lotta<3 och kripps till egypten! hoppas ni får en toppen resa verkligen!! massa sol, drinkar, go mat, sandstrand mm!!! och glömm inte mitt vykort gumman!!haha ses så snart dukomit  hem!!kanske en fika i mitt hus!?!?=D <3<3<3<3<3

Nu ska jag gå och mysa med min man<3


<3
//Mickan

21/8-09

världens BÄSTA fredag!? äre inte!?!?

har haft en toppen dag på jobbet!! ikväll har vi blivit bjudna hem till dess några stycken! kul! dricka vin och singstar! LOVE IT!
haha ska slå Johanna i singstar så de sjunger om de!! mohahaha hoppas mallanbrallan pch lottapotta hänger på!!!!

saknar dig lotta!!! vi mååste hinna ses innan du åker till EGYPTEN PÅ MÅÅÅNDAG!! lyyylo lyllo dig!!!! =) <3<3<3<3



igår va mitt hjjärta Frican här<3 fika lite och prata, tänkte ta en tripp till Uppsala på lördag, men ja har ju så rackarns liite pengar...skulle kolla kontot och DÅ nej jag hade fått 10000 AV FÖRSÄKRINGSKASSAN SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKT BRAAAAAAAAA!!!!! har levt som en kyrkråtta denna månad men NUUUU ska jag banne mig shoppa på lördag!!! ÅÅÅÅHHHH!!! en kommer lönen nästa vecka också!! kan de bli bättre!?!?njeeee tror inte de!! jag mår som en prins prinsessa!!!



Hoppas ni får den bästa helgen någonsin!! den häör låten får mig att bli sjukt glá! hoppas den funkar på er med!! ;)



ska hämta ut min nya parfym idag!=D

tack  J för du känner mig rakt igenom! du ser alltid på mig när något är fel, som idag tex!! TACK så sjukt mycket för allt du gjort för mig!! du betyder så himla mycket för mig!! du bryr dig, som en riktig vän ska göra, dessa växer inte på träd<3




NU ÄRE HELG!




<3 //Mickan

20/8-09

har haft en lagom bra dag idag! somnade klockan 18 igår oh vaknade kl 6.30 idag! bra gjort av mig! så pigg va jag idag! skönt! men en grej en greejj va ej bra idag! uuu säger jag bara så vissa gör!

tänkte lägga upp bilder från kräftskivan nu också! bättre sent än aldrig! =)




 














skrev ju att jag beställde en ny parfym från parfym.se en jätte bra hemsida med mycket billigare priser på parfymer! KOLA IN! jag beställde britney spears midnigt fantasy, den luktar verkligen jätte gott! MMM!

image455


<3

18/8-09

är hemma och väldigt trött! jobbade 11 timmar går och 9 idag! men är väldigt glad för de blir bra pengar nästa månad!

har precis beställt en parfym till min "lilla! samling=) fran www.parfym.se dom har massa pafymer men för mycket billigre pris! TOPPEN!

helgen va de kräftskiva! JÄTTEKUL!! men jag ska verkligen inte dricka sprit, tog några snaps till kräftorna så blev de kört, mådde inte dåligt men jag vet ej va jag gör och de känns inte så bra i efterhand så ska aldrig mer dricka de! så va de me de! tack krippe och lotta<3 va fint ni hade fixat!!!!

Lotta har börjat på nytt jobb också! hoppas de har gått dunder!!SAKNAR dig verkligen på jobbet!!verkligen! tänkte slå dig en pling senare idag!!!=) <3<3<3

måste gå nu uppdaterar senare! vi ska iväg och slipa möbler..kul...NEJ!

PUSS

15/8-09

en av de finaste låtarna som finns helt underbar<3
en gammal låt som jag lyssnade på en hel den förut, i just love it!


15/8-09

tänkte berätta om min vistelse på Sätrabrunn!=)

vi åkte torsdagmorgon .630 jag mallan lotta jenny och eva!
kom fram vil 8.30 då det bjöds på macka te och kaffe! sen började en föreläsning av Lotta Johansson oc de va faktiskt den bästa föreläsningen jag någonsin varit på!!! hon pratade om bla att man alltid ska vara posetiv och se allt från din bra sidan och att man bara lever en gång så är man inte nöjd med sitt liv så skulle man "skruva på muttrarna"  så man såg till att de blev bra till 100% osv! hon gav mig verkligen en tankeställare om nära och kära! och en sak hon sa va så sjukt bra sagt msom jag verkligen ska tänka på!

-om du ger någon kärlek och den inte tar emot den och ignorerarden så GE DEN TILL NÅGON ANNAN! det finns många miljoner invånade i sverige varför slösa bort den på någon som inte är värd den? sjukt bra sagt enligt mig!

Man borde verkligen tänka varje dag som "den sista" och säga va man vill ha sagt  kännde att jag ville säga till Lotta att jag älskar henne så himla myket och att jag saknar henne så innerligt!! har alltid varit min nr 1 och kommer alltid vara! saknar dig varje dag! vi borde verkligen ses oftare!somförr!<3

sen va de lunch JÄTTE GOD! köttfärsbiffar med råstekt potatis! mmm
sen blev de massa jobb hela dagen!
efter de kl 15 så dansade vi linedance!HAHA de va såå himmla kul verkligen!!! de måste ni prova om ni får chans!;)

på eftermiddagen gjorde alla sig i ordning och sen satt vi i mallans och Cajsar rum massssa roliga och drack en masssa vin;) hade de toppen kul verkligen! många skratt! haha sen begav vi oss väldans glaá till middagen 3 rätters
1, kalkonpastrami med ädelostflarn och sallad'
2, ankbröst med potatisgratäng med spenat
3 flädersorbe med färska jordgubbar!
det var verklgen jäätttte god mat!!
sen blev det musik och melodikryss! haha hade såå kul! oj va vi sjöng! =)

sen blev de lite efterfest i vårat hus! almunge vs knutby på att sjunga på en bokstav sen skulle de andra börja sjunga på samma bokstav en annan låt innan vi hade slutat sjunga! haha TUR att Heidi va i vårat lag! rackarns va bra hon va!!=)

sen va vi faktskt riktigt duktiga och gick och sov vid halv ett, ett ! medans vissa gjorde bus! haha!!


världens finaste på alla sätt<3



"stackas" nya sofie och hanna fick se alla vårat sanna jag!=)







kan man göra annat än att älllska desst två!?<3



Sen va de bara att gå upp tidigt fredagsmorgon, och gå till frukostbuffen!! vilken frukotbuffe!!! oh de fanns verkligen allt man kan tänka sig på en frukost! sen halv nio va de jobb igen! sen va lunch va vi runt i några gulliga butiker som låg där=) köpte en krydda till mor min och två svarta läder armband till mig! =)


Åt sedan lunch, lax och popatis.. sen fick jag min SPA behandling! jag fick inte göra en riktigt massage för mig skada i axeln men fick en aromamassaga! inte TOKIGT! guuu va härligt de VA!! måste göra sånt oftare!! köpte faktiskt en hudlotion från den massagen!jätte bra är den!=)

sen va de hemfärd vid 16.00 igår! jag mallan lotta eva å jenny! haha vilka disskutioner vi hade hem! tillslut blev vi illamående av dom och sluta! haha SÅ SJUKT BRA NI ÄR!! lyllo knutby som får lotta!!!!!!!!!!vi är AVIS!! <3<3<3<3

TACK alla underbara och goa kollegor!! vilka dagar=)

igår när jag kom hem vid kl sex så åkte jag och killen till mamma och papppa oh sen åkte vi och tittade på en hundvalp som mamma och pappa kanske ska köpa! den hette barney!=) SÅ SÖT! dom får inte tacka nej till den godingen! visst är han söt!?!








ikväll så ska jag på kräftskiva hos Lotta och Kripe!=) KUL!! ska bli jätte gott med kräftir ska bara ta mig ner till konsum och köpa så dom hinner tina till ikväll=) ses ikväll Lotta hjärtat<3<3<3<3



<3

Mickan

13/8-09

är väldigt orolig för en sjukt nära vän just nu som inte mått så bra... har inte hört från henne på ett tag och jag hopppppas att du mår bra hjärtat!!!! tänker på dig massa!! kom hem nu! <3<3<3<3<3<3<3<3


nej fy har inte ens börjat med pakningen, sämst av mig! så ska väl gå och packa nu så höres vi av på fredag igen om jag inte kommer hem och bara däckar! never know! åker if 6,30 härifårn imorrn PHUA!

Hade så himla bra!


<3

Mickan

13/8-09

har haft en bra dag på jobbet idag!
Gick ut och gick på min rast då jag gick förbi vårat hus som vi ska flytta in i snaaart! och dom höll på att fixa med det! wiihoo!! de hade en kontainer där!!äntligen är de på g! flytten ska ju igentligen gå den 1 sep men vi ska verkligen försöka få flytta tidigare för vår granna som ska ta över vår lägenhet får ju tillträde till den samma dag, de blir liiiite stressigt med flytt och flyttstädning på samma dag! plus att han ska flytta iN! haha nej de gåår ju inte!

imorrnbitti klockan 6.30 hämtar mina kära kollegor upp min så som sagt åker vi till sätra brunn! KUL! dess ska bli min roomie=) ska bli jätte kul! och alla fick välja något på ett spa, oh jag valde en halvkroppsmassage! =) och sen en gruppaktivitet och då valde jag linedane! vilket ska bli jätte kul att prova! måste ju gara ta med kameran! haha men ska packa ikväll vilket jag är sååå bra på ! haha NOT! packar alltid för ca 1 år när jag reser typ en vecka! så good luck to me!

Prata med lotta idag<3 hon hade varit och hälsat på på de nyaa jobbet! och tyckte att det känndes bra, vilket gladde migf! men kommer sakna dig såå på lillgärdet! =/ vi har ju jobbat på samma jobb såå länge nu tillsammans! =) men vi jobbar kanske tillsamans inom kort igen gumman! <3<3<3<3<3

tänker på min vän som inte mår så bra just nu! hoppas de går bra på akademiska! tänker på dig massa<3<3<3<3

tror jag ska hämta ut lite kläder som jag beställde från hm på ica idag=) bla dessa plagg=)





<3


hittade nyss denna otroliga fina bolero från vila, jag vill ha den! verkligen!! de va slut med storlekar på deras hemsida, om någon råkar springa på den så säg till mig då för jag blev lixom lite kär i den, vill vill vill ha! eller köp en till mig om den finns i S!


11/8-09

Kom hem från jobbet för ett tag sen! jätte härlig dag verkligen!! har fått en ny tjej på våran avdelning som är jätte bra och trevlig! och de känns ju alltid bra!=)

har rackrns ont i en visdomstand bara ajaj hoppas de slutar gott!

idag ska jag och killen äta korv med bröd, riktigt länge sen så de ska bli gott!!

torsdag och fredag blir de inga uppdateringar för jag ska med jobbet till sätrabrunn och ha planeringsdagar, mycket jobb och föredrag! men även mycket god mat, vin , massage och trevliga kollegor!=D

helgen kanske blir lugn, vi får se hörde om en kräftskiva idag men den va inte riktigt 100 än, tänkte försöka hinna med en lugn mys kväll med frican iaf! hon har riktig magkatarr stackarn så de blir lungt för henne i helgen tror jag! så tänkte va en gó vän och stötta henne och ta en lugn kväll med massa prat, te och kanske en film! =)

lycka till idag vännen!! de kommer gå så bra så! <3<3<3





ibland kan vissa saker vara svåra att höra, man ser det framför sig men vill inte riktigt tro på de.man vet inte va man ska göra man känner sig bara väldigt ensam men de är som de är och de kommer ej bli som förut.men man kan önska, önska väldigt mycket.
ordspråk stämmer, de VA bättre förr.





10/8-09 - helgen med Frican!

dååålig uppdatering ja vet! =) men ska ta igen lite för er här nedan!!

I fredags så va det en sorlig dag på jobbet, två kära kollegor och vänner jobbade sista dagen...=( många tårar föll när jag och Lisa kulle gå hem! kommer sakna Lotta och Lisa på jobbet väldans mycket! men de kommer bli jäääätte bra på nya jobben!!!! och vi kommer ses iaf!!! Lycka till<3

Efter jobbet gick jag upp till Friacn och fick håret färgat! GREATE! sen bestämde vi oss för att gå på bio här i Almunge på sommaren med göran!! haha guuuu va vi skrattade!!!!!



-Hoppas du får mycket kuk i midsommar

-jag reser väldigt sällan, det är igentligen bara när jag ska någonstans

-ann-ahl

göran du ser kåt ut
nä?
jo
tack

den va såå himmla rolig!! SÅ svensk!! haha ur härlig!se den om ni får chans! ;)
kolla bara in trailern!haha gúu va bra den va!


sen gick vi upp till Frican igen och klippte mitt hår!=) stackrs Frican jag tycker verkligen iiinte om att klippa mitt hår! haha tycker de blir så kort! haha men u har jag klippt mycket (vilket behövdes) så nu är det mycket finare kvalite! wiihooo tanks älsk<3 blev en väldigt sen kväll med massa prat, te och godis=)

vaknade i lördags och åkte till mamam och papap och hjälpte till med veden, och så får vi ved! bra deal tycker jag!! =)

åkte hem oh skynda mig att börja fixa mig på på kvällens vankades parken! =D
gick upp till Frican och drack lite vin med henne och Mickis! mycket trevligt!!

Gick ner till Erik och åt kräftor då kom även sara och sara och sara ! =) sen kom de massa människor bla Ida<3 jätte kul att träffa dig!!
drack världens goáste drink i värmen

krossa två pigelin glassar
häll på vodka
och sprite
YUMMIE!!

haha fasen vilken kul kväll de VA!!! haha lyssnade bara på gallma godingar , spice girls, aqua, backstreet boys osv hela kvällen!

sen begav vi oss till parken! Vi åkte bil dti! hur bra som helst!
Oj vilken parken kväll haha mycket kul hände!!
bla SARAS nedfall i allt blåbärsris! HAHA
-men alltså de va en "sten" där! haha
VART!? ramlade ståendes! de va starkt gjort gumman!<3 du blöd mig och Frican på ett rejält gott skratt!
de va verkligen en TOPPEN kväll!!! tack babes!!
hann tyvär bara ta något kort med kameran så tog batterierna slut så tog med mob kamaran och man va inte så stadig i armen så dom blev lite suddiga !taha se oh njut!
















kvällend blev nit linnes och piratleggins och jeans jacka, trivdes riktigt bra i de!

en igår så åkte vi ut med båten! såå hrligt!!! vi gick av vid några klippor och bada och grillade! kan de bli bättre!? =)
sen åkte vi till mamma oh pappa och åt god mat!<3

idag slutade jag tidigt 13,30 ur härligt!! gick upp till Frican< och drack lite te och pratade om helgen! OH vilken toppen helg vi har hafT! tack hjärtat<3<3<3<3

hittade coolaste reklamen för pepsi, vänta och kolla när dom sjunger! gryym=)


<3

6/8-09

oj vilken varm dag det va idag! men man ska iinte klaga!!!=)

Frican kommer hit lite senare så ska vi göra mat och ungås lite, stackarn har haft sånt problem med magen länge nu! hoppas den blir bätre snart!!!<3

I helgen är det parken! =) men de är inte många som ska gå! rackrns lotta<3 att de är fotboll på sön!! de hade varit jätte kul annars!! känns som jag inte träffat tjejerna på en helkväll på länge! tänkte ta en såndan väldans snart!!


snaaart ska vi flytta!!! =D räknar dagarna verkligen!! den 1 ! ! har kolllat massa saker på ikea idag! OJ va mycket man vill ha! :)


nej nu ska jag forsätta kolla på desperate housewhifes !=D

PUSSS

5/8-09

Goooodmorgon!!
klockan är 05,40 och jag ska bege mig till jobbet om några minuter...gúuuu så trött jag är!! men det vänder snabbt!=)

ha en bra dag!!

<3

Kom precis hem från jobbet, de bra med att börja tidigt är att man slutar tidigt!!=)
oh va fint väder det är, jätte varmt men man ska absolut inte klaga!

Hoppas Frican<3 mår bättre med sin magkatarr! satckars! ses ikväll på promenaden!?<3<3

försöker verkligen vara nyttig men de går inte såå bra! åt både choklad och massa sockerkaka igår, hjälp mä! hur ska detta gå!?

<3

4/8-09

Sitter på jobbet och har rast och pratar med min kära kollega sussie=)  slutar inte förrän 17.30 idag så det är ett tag kvar! =)

Ikväll ska jag fika med mina kollegor Eva och Jenny som jag inte sett på hela sommaren!de ska bli riktigt trevligt<3

nej ska gå tillbaka och jobba nu!


ska till Eva och fika med henne och jenny nu ikväll men kom precis hem och anton är ute på larm med brandkåren!rackarns! får kolla upp buss i värsta fall=) hoppas att det inte har hänt nått hemskt!!!

<3

3/8-09

Det va pest och piina att gå upp tidigt igen i morse! haha men de va värt de när man komm tillbaka till förskolan efter så lång tid!! haft en jätte bra dag på jobbet!!!

Frican och jag börjar vårat "nya" liv idag!haha så ska vi se hur de går också! ;) jag kaasan och frican gick ut och gick på promenad idag! bra gjort av oss!hejja hejja! sen blev de te hela kvällem me f<3 och massa prat!=) ses imorrn också då hjärtat!!!<3<3<3<3

Nu ska jag gå och kolla på desperate housewhiwes 2 som vi lånat av Marre!=) såå bra! anton har redan börjat kolla så måste skynda mig nu!!

PUSS OCH GODNATT!<3

2/8-09

idag har jag lekt med Lotta och elin hela dagen nästan!=) har pratat och bara haft de bra! gjorde jätte gos sås och pasta!! ett väldigt bra avslut på sista semester dagen!!<3

Snart kommer Frican över och ska ta igen lite vätska från igår!haha så vi ska dricka lite te <3

Imorrn är de jobb igen! ska faktiskt bli skönt att komma i banorna igen efter så lång tid, de ända jobbiga kommer att bli att vända på dygnen! phua! men de kommer nog gå bra=)


PUSS

1/8-09

När jag anton och johanna va på bio i torsdags så visade dom trailers för kommande filmer! finns två som jag bara måste gå och se! ni måste kolla trailerna här under!! ett MÅSTE!

THE UGLY TRUTH



SOMMAREN MED GÖRAN



Ikväll ska Jag och Anton på middag hos eva och göran med min mamma och pappa ! ska bli jätte mysigT!

Ha en trevlig kväll!!

<3 Mickan

1/8-09

har precis kommit hem ifrån Anna!! jag ana och Sofie hade ett litet mission!=) haha vi tog lite roliga bilder om man säger så! Jätte kul att se dom<3<3

Kom hem och där satt Kaas och Anton och dricker öl och är riktigt glaá =) ska gå och prata lite med dom och sen blir de sängen!

Sov gott<3

RSS 2.0